Vikend u KPTM-u! Opasan rejv i još bolji after!

 

Oficijalni Billy Nasty after-party: Luka Vuković b2b Ivan Radojević u klubu KPTM


Nema bolje vesti nego kad saznate da vas nakon sjajne žurke čeka i opako dobar after-party. Domaći klaberi svakako dobro poznaju brutalne setove Luke Vukovića i Ivana Radojevića koji stoje iza organizacije 031 Republic, koja je vremenom postala sinonim za sjajne žurke.

Ovaj provereni dvojac poznat po neverovatnoj harizmi na stejdžu, provozaće vas tech-house i techno ritmovima i još jednom prirediti vrhunski provod, u klubu KPTM u nedelju od 5:00 AM.

PAŽNJA!!

Zbog ogromne količine pozitivne energije može vam se dogoditi da sasvim poludite na dancefloor-u, pa apelujemo na sve posetioce da obuju udobnu obuću u kojoj će moći bez brige neometano da đuskaju tokom cele žurke!

031 Republic

Luka Vuković i Ivan Radojević krenuli su u stalnu potragu za savršenim zvukom još u ranom detinjstvu. Putovanje kroz ritmove i emocije koje donosi muzika počelo je veoma rano, pa se Luka oprobao kao bubnjar a Ivan kao bas gitarista. Taj senzibilitet i kompletno muzičko poklapanje preneli su i na elektroniku, koju su otkrili u rodnom Užicu, a prvi nastup u malom lokalnom klubu dobijaju sasvim slučajno. 

Njihovo prvo igralište bilo je obojeno u funky techno, pod uticajem zvuka Kanzyanija, Varele, Umeka… S vremenom, setove usmeravaju ka snažnim, prepoznatljivim tech house i techno ritmovima koje obogaćuju plemenskim beatovima, groovy bas linijama, masnim i dubokim bojama i svedenim vokalima. Na bini se sjajno dopunjavaju i dele veliku strast koju prenose na publiku, a njihova ogromna harizma i pozitivna energija osvaja svaki prostor za ples, od klupskih žurki širom Srbije do najvećih festivala kao što su Exit, Love fest i Foam fest. Luka i Ivan su i među osnivačima organizacije ”031 Republic” koja predstavlja sinonim za klupsku scenu Užica, a postaje sve traženija i širom Srbije

Kao rezidenti na sopstvenim žurkama ugostili su velika svetska techno imena i delili DJ pult sa legendama među kojima su Silicone Soul, Umek, Valentino Kanzyani, Cristian Varela, Marco Bailey i drugi. Radili su podršku i Boris Werneru, Cuarteru, Der Dritte Raumu, Joris Voornu, Makamu, Uto Karemu, Sable Sheppu, Secret Cinemi, Percu, Petru Dundovu…

Line Up:

Luka Vuković // 031 Republic
https://www.mixcloud.com/lukavukovic750/

Ivan Radojević // 031 Republic
https://www.mixcloud.com/ivan-radojevic/

031 Republic
https://www.facebook.com/031republic/?fref=ts

VIDIMO SE!!! 🙂

Drague priređuje još jednu brutalnu jutarnju žurku


Subota, 2.april, 4 AM

Poznat po sjajnoj klupskoj atmosferi koju pravi na svojim žurkama i harizmatičnom vajbu koji ima sa publikom, dvojac koji stoji iza pseudonima Drague i ovog subotnjeg jutra obećava brutalnu zabavu.

Oni kojima se ujutru ne ide kući dobro znaju da se u klubu KPTM od 4 prave najbolje žurke u gradu. Ovog puta Drague nam donosi zvuk koji je proizvod fuzije različitih uticaja house, tech house, electro i techno zvuka, čime će zadovoljiti najrazličitije ukuse publike, a sve će, kao i obično, biti potkovano sjajnom energijom po kojoj je ovaj duo poznat.

Drague [Draž] je producentski duo iz Beograda koji čine St. Drama (Stefan Ramić) i Joe Les Teenah (Đorđe Cvetković). Nakon duge i zapažene karijere na hip-hop sceni, ovaj dvojac je počeo da pokazuje interesovanje za produkciju house i techno muzike. Njihov prvi album “Metanoia” je najavljen za kraj 2016-e godine, a u nedelju ujutru će nam prezentovati neke od traka koje se naći na tom albumu. Najavljuju šarolik DJ set i obećavaju puno pozitivne energije i žestokog ritma.

Vidimo se u subotu u 4:00!!!

Ulaz do 5:00 je besplatan, nakon toga naplaćivaće se 300 rsd.

Oseti Groove.

Oseti Vajb.

Oseti Drague!

 

 

Avatar photo

Autor: Igor