Virtualni trener za upad u Berghain!

 

Doduše virtualno, ali ipak! Šta ima veze? Ovde je tvoj virtualni trener za upad u Berghain. šališ se?! Ne, zaista, ovo jest stvarnost (tehnički nije, tehnički je simulacija).

Jasna ti je fama koja se stvorila oko upada u berlinski, od elektroničkih bogova posvećeni, klub koji je mokri san svih partijanera koji drže do sebe. Najbolji ili ne, to ostaje svakome za proceniti za sebe, ali neki elementi Berghain klupskog iskustva postali su legenda sami za sebe, hidra koja je izmakla kontroli celine. Jedna od glava hidre je ujedno i sama činjenica da ti pojavljivanje pred vratima ne garantuje da ćeš proplesati do zore pod zvučnom dirigenturom techno velikana. Jednako lako ti se može dogoditi i da te ledeno oko odbije odmahivanjem ruke.

Pa kako postoji jedna univerzalana istina koja živi uz tangente toga da je vežbanje veštine najsigurniji put za prbližiti se korak prema savršenstvu tako su i mudri, sarkastični i sasvim prekrasni programeri podigli jedan video website na kojem možeš vežbati upad u Bergain. Da, stvarno!

Jednom kada se nađeš pred ovim digitalno konstruisanim vratima, poput nekog mitskog heroja koji potvrđuje svoju vrednost, bićeš priupitan hiljadu pitanja koja moraš odgovoriti tačno. Sven će te tvoja pitanja pitati na Nemačkom dok prodorno bulji u tebe. Možeš pokušati izbegavati kontakt očima, ili ostajati miran ili delovati uzbuđeno. Probaj šta pali! Bilo bi sjajno kada bi poznavao barem neke fraze nemačkog jezika.

Kako videosite funkcioniše? Tako da povezivanjem na njega uključuješ video i audio na svom računaru koji se zatim analizira. Evaluira se tvoj glas i izraz lica, mere visine besa, tuge, euforije i tada dobijaš odgovor od Svena. Koji te pošalje kući… gotovo svakog puta. Izvoli, klik na Berghaintrainer.com i probaj! Javi nam upadneš li i podijeli tajnu 😉

Izvor: KlubskaScena.hr

Avatar photo

Autor: Igor