Više od 10 svetskih imena dolazi u Zagreb početkom juna – najbogatiji We Love Sound OPEN AIR do sad!

 Više od 10 svetskih imena dolazi u Zagreb početkom juna – najbogatiji We Love Sound OPEN AIR do sad!

Prema rečima posetioca jedan od najlepših događaja pod otvorenim nebom Zagreba, objavio je vreme ovogodišnjeg održavanja. Otvorenje zagrebačke letne sezone, a ujedno i četvrto izdanje We Love Sound OPEN AIR događaja započeće već od popodnevnih sati u subotu, 6. juna 2020. godine na Velikom jarunskom jezeru i to uz brojne novosti.

I dok su i prethodnih godina mnogobrojni posetioci imali prilike uživati u nastupima nekih od najvećih svetskih zvezda elektronske muzike današnjice, poput Seth Troxlera, Loco Dicea, Dyed Soundoroma, Jackmastera, tINI, Fuse kolektiva, Shaun Reevesa, za ovu su godinu organizatori pripremili dvostruko više, pa će tako preko 10 imena svetske elektronske muzike nastupiti u Zagrebu, na svake godine sve boljem – We Love Sound OPEN AIRu.

Osim programa kakav Zagreb do sada nije imao prilike da čuje, organizatori su po prvi puta pripremili i dve bine, jednu posebno namenjenu za techno fanove.

Za najlojalnije posetioce osigurano je i pravo na kupovinu pre-registration ulaznica po ceni od samo 79 kuna (1.245 din), a organizator je objavio i završnu cenu ulaznica koja će da iznosi 319 kuna (oko 5.000 din). Ova aktivacija imaće ograničeni rok, samo 5 dana od prijave, a moći će da se ostvari prijavom na službenoj stranici We Love Sounda www.we-love-sound.com 

Osim što svake godine u hrvatskoj prestolnici okupe party goste iz cele regije a i susednih evropskih zemalja, organizatori We Love Sounda najavili su za ovu godinu iskustvo puno veće od plesa pod zvezdama i u prirodnom okruženju – razne radionice i umetničke instalacije koje će posetiocima da omoguće celodnevni boravak na zagrebačkom jarunskom jezeru.

Za sve novosti pratite We Love Sound na društvenim mrežama i webu:

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/1224709821040574/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/ 

Web: https://www.we-love-sound.com

PRIDRUŽITE SE NAŠOJ VIBER ZAJEDNICI PUTEM VAŠIH MOBILNIH TELEFONA!

https://vb.me/bd27ca

Avatar photo

Autor: Igor