Vodeće globalne techno superzvezde Nina Kraviz i Anfisa Letyago stižu na Sea Dance festival!

 Vodeće globalne techno superzvezde Nina Kraviz i Anfisa Letyago stižu na Sea Dance festival!

Nina Kraviz i Anfisa Letyago, dve vodeće globalne techno superzvezde, potvrdile su svoje nastupe na ovogodišnjem, osmom izdanju Sea Dance festivala, koje će biti održano od 26. do 28. avgusta na predivnoj plaži Buljarica kod Budve.

Neprikosnovena Nina Kraviz jedna je od tri najveća ženska imena svetske elektronske scene poslednje decenije uz Charlotte de Witte i Amelie Lens. Nini Kraviz će se na lajnapu Sea Dance-a pridružiti jedinstvena Anfisa Letyago, Italijanka u neverovatnom usponu, koja premijerno stiže u Crnu Goru. Izuzetno talentovana i harizmatična Anfisa će od trija na vrhu ovog leta napraviti kvartet, kao apsolutno prvo ime nove generacije techno izvođača.

Uz njih, svoj dolazak na Sea Dance potvrdili su i Ilija Djokovic, Dino R, Dino Ganić i Proximus, a svi zajedno pridružuju se ranije objavljenim Ani Đurić Konstrakti, Dubioza Kolektivu i KALUSH Orchestra. Aktuelne i najpovoljnije cene ulaznica od 2.990 dinara i uz 50 odsto popusta, zbog ogromnog interesovanja i upita fanova, na snazi će biti do ponedeljka, 20. juna, do kraja dana!

Jedna od najvećih DJ zvezda današnjice, jedinstvena Nina Kraviz, posle četiri godine se vraća u tirkiznu uvalu plaže Buljarica. O njenom usponu na muzički Olimp najbolje govori priznanje MixMag-a, jednog od najprestižnijih medija za elektronsku muziku, koji ju je i zvanično proglasio za najboljeg DJ-a na svetu! Vodeći elektronski i svetski festivali kao što su EXIT, Awakenings, Time Warp, Movement i drugi, upisali su je kao svoju nespornu hedlajnerku, a crnogorska publika i dalje pamti njen spektakularan nastup sa jubilarnog, petog izdanja Sea Dance festivala 2018. godine.

Anfisa Letyago apsolutno je vodeće techno ime nove generacije. Sezona pred nama postaviće je u prvi red mnogih velikih svetskih festivala, a na talasu tog superjakog hajpa sleteće i na plažu Buljarica, na svoj prvi crnogorski nastup! Odlučujući momenat u njenoj karijeri dogodio se 2018. godine, kada je upoznala Carl Coxa na Siciliji i dala mu USB sa svojim trakama, koje je on potom puštao cele noći. Dva meseca nakon toga, King Carl ju je pozvao da producira muziku za njegov Intec Digital lejbl. Početkom 2021. godine preorijentisala se sa tvrdog techno zvuka EP-jem „Listen“, koji je potvrda njene sklonosti ka eksperimentisanju i sjajnoj intuiciji. Ovaj EP je i prvo izdanje njenog ličnog lejbla N:S:DA, odnosno Niside, koji nosi naziv po vulkanskom ostrvu u blizini Napulja.

Sea Dance festival nastavlja sa dobrom praksom davanja prostora crnogorskim i regionalnim izvođačima, pa će se tako čarobnicama svetske elektronske scene pridružiti i sjajna techno postava koju čine Dino R, Ilija Djokovic, Dino Ganić i Proximus!

Na ovogodišnjem izdanju dobitnika nagrade za Najbolji evropski festival nastupiće i već objavljena muzička imena iz regiona i Evrope: najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, pobednici Evrovizije KALUSH Orchestra, kao i jedan od najvećih regionalnih bend poslednje decenije Dubioza Kolektiv, a uskoro će biti objavljeno još izvođača, od kojih će neki takođe prvi put nastupiti u Crnoj Gori.

Najpovoljnije ulaznice do ponedeljka!

Ograničen kontingent prvih, najpovoljnijih ulaznica po poklon ceni od 2.990 dinara, s čak 50 odsto popusta, biće u prodaji do ponedeljka, 20. juna, do kraja dana! Ulaznice su dostupne preko festivalske stranice, kao i Gigs Tix prodajne mreže i online.

Avatar photo

Autor: Igor