Vodič za ADE 2022!

 Vodič za ADE 2022!

Bez obzira da li vam je ovo prvi put ili ste već bili prethodnih godina i pokušavate izvući maksimum iz svoje posete festivalu, ADE će vam priuštiti najbolji provod, s obzirom da ovogodišnji program ubrzano raste, u ovom tekstu možete pronaći sve što vas interesuje.

Amsterdam Dance Event, je muzički festival, a ujedno velika muzička konferencija, koja će se ove godine održati u periodu od 19. do 23. oktobra. i nadaleko je poznat kao globalno mesto okupljanja okupljanja kreativne industrije. Celokupan festival se sastoji od mnoštva kako konferencija, radionica i kulturnih programa, tako samih žurki, a sve to se može ispratiti na preko 1000 događaja, koji se održavaju na skoro 200 lokacija. Za vreme festivala, pet dana i noći, grad Amsterdam diše elektronsku muziku.

ADE konferencija

ADE Pro konferencija će se ove godine vratiti u našu legendarnu matičnu bazu Felix Meritis, sa namenskim programom koji će trajati od srede do petka, a koji sadrži osnovnu ADE Pro konferenciju, zajedno sa mnoštvom specijalnih sesija.

Kao vrhunsko poslovno i inspirativno okupljanje za globalnu industriju elektronske muzike, ADE Pro pozdravlja profesionalce iz preko 150 zemalja. ADE Pro sadrži namensko programiranje na apsolutnom čelu naše industrije, sa brojnim foksuima ka čitavom lancu vrednosti elektronske muzike – od stvaranja do korisnika. Oni se kreću od muzičkog biznisa sa strategijama i unutrašnjim znanjem za muzičke profesionalce, do budućnosti muzičke scene sa inovacijama i razvojem koji menjaju industriju i svega što startap scena može da ponudi za elektronsku muziku, do tema kao što su održivost, društvene promene, (mentalno) zdravlje i scene u usponu iz celog sveta.

Već je otkriven veliki broj govornika za ovogodišnju konferenciju, a neka od njih su i Diplo, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzanne Ciani, Youssou N’Dour, a mnogi drugi će biti objavljeni vrlo brzo.

Paralelno sa osnovnom ADE Pro ponudom za iskusne profesionalce u industriji, postoji i ADE Sound Lab, kao i ADE University, te ljudi mogu da se raduju potpuno novom užitku koji će poželeti dobrodošlicu apsolutno svima koji imaju malu ili veliku radoznalost za elektronski zvuk, kulturu i njegove vibracije, te će moći da ga upoznaju, iskuse i uživaju u njemu.

Višednevni program ima snažan fokus ka negovanju sledeće generacije kreatora i profesionalaca kroz impresivne i interaktivne radionice, znanje iz prve ruke od trenutnih lidera u industriji, praktične lične sesije i najnoviji hardver i softver da biste iskusili nove i impresivne pronalaske.

Pre-registracija za ADE Lab 2022

Prijavite se da biste bili u toku sa potpuno novim ADE Lab iskustvom i prvi saznali kada ulaznice budu puštene u prodaju.

ADE festival

ADE festival prikazuje širok spektar umetnika elektronske muzike, od pionira do nadolazećih talenata. Jedinstven je po svojoj vrsti, sa skoro 140 mesta za žurke, uključujući klubove, manje i udobne prostore, koncertne dvorane i stadione, ali i više ‘jednokratnih’ lokacija kao što su muzeji ili čak Centralna stanica u Amsterdamu.

Pored njihovih nastupa na ADE Pro, Suzanne Ciani će takođe pokazati svoje umeće uživo na Melkweg bini na koncertu sa Metropole Orkestom, a Youssou N’Dour dovodi svoj bend Super Étoile De Dakarn a nastup uživo u Concertgebouw.

Štaviše, Melkveg će biti domaćin jednonedeljnog programa, sa Dave Clarke Presents, Hospitality, Monstercat Showcase Oliver Heldens, i drugim emisijama i klupskim večerima. Paradiso predstavlja francuskog producenta CloZee, povratak Speedy J-evog STOOR-a i Cloud 8 x Ziongate’s Tribes klupske večeri predstavljene prošle godine. DGTL najavljuje nastup uživo u izvedbi Ben Böhmer-a i Worakls Orchestra, Alan Walker izlazi na scenu na AFAS Live-u, dok se Into the Woods i Dockyard x Mystic Garden vraćaju sa višednevnim programom. Prve ulaznice za pojedinačne događaje su već uveliko dostupne.

ADE Pro Pass omogućava pristup kompletnom ADE programu, uključujući sve festivale* i događaje za umetnost i kulturu*, zajedno sa svim konferencijskim stazama, mogućnostima umrežavanja, poslovnim čvorištima i nizom drugih pogodnosti.

* Ograničen kapacitet – pročitajte više u našim čestim pitanjima.

ADE Arts & Culture 

Elektronska muzika je pokret koji se širi, u rasponu od eksplozivne energije na plesnom podiju do krajnjeg spokoja i osećaja pripadnosti. Može biti i podižuće i osnažujuće, ili utešno i intimno.

ADE Arts & Culture istražuje ivice i nove granice elektronske muzike i vizuelne umetnosti, sa transformacijom crkve Vesterkerk u oazu mira od strane Tamara Shogaolu, putovanjem kroz svetlost i zvuk Nick Verstand-a u Carré Theatre, zajedno sa rezidencijama umetnika u NXT muzeju i vili Buitenlust i još mnogo toga.

Pristup događajima

ADE je poslovna konferencija i festival koji vam omogućava da prisustvujete mnogim događajima i vidite mnoge umetnike sa različitim pozadinama u jednoj nedelji. Ako planirate da posetite više događaja tokom dana i noći, ADE Pro Pass je vaša najbolja opcija. Sve pogodnosti možete pronaći u nastavku. Imajte na umu da svi dnevni i noćni prostori imaju ograničen kapacitet, pa se pobrinite da stignete na vreme sa svojom narukvicom.

ADE Pro Pass

Dobijte potpuno ADE iskustvo za €550

– Važi svih pet dana
– Potpun pristup svim konferencijama, panelima i lokacijama
– Pristup mrežnoj platformi i bazi podataka ADE Pro tokom cele godine
– Pridružite se posvećenim događajima i sesijama umrežavanja
– Pristup svim zvaničnim ADE poslovnim centrima
– Pristup kompletnom festivalskom programu (ograničen kapacitet)
– Pristup programu za umetnost i kulturu (ograničen kapacitet)
– Primite zvanični ADE x G-Star RAW 2022 ranac

 Kliknite za Pro Pass

Izvor: Amsterdam Dance Event

Avatar photo

Autor: Igor