Volimo rakiju, ali ne smemo da je pijemo

 

Kada su u avgustu 2013. godine nastupili na glavnoj bini Lovefesta u Vrnjačkoj Banji, holandski di-džejevi Lars Dales i Marten Smets nisu ni slutili da će dati, kako i sami kažu, najsmešniji intervju ikada.

„Mnogo ljudi nam je posle nastupa prišlo i govorilo „dobro je“, što znači da smo im se svideli. Publika je odlično reagovala na svaki mali brejk koji smo pustili i svi su neprestano igrali. Volimo Lovefest i volimo rakiju, ali samo da je gledamo, ne i da pijemo“ u šali kažu momci iz Amsterdama.

 

Dvojac koji je poznat po komičnim nastupima pokazao je da to ume da prenese i u razgovoru, a obećanje da će se ponovo vratiti u Srbiju ispuniće već 11. oktobra. Holanđani će nastupiti na  prvoj Illuminato Lovefest Energy žurci u magacinu Depo u Beogradu, a to će biti njihovo premijerno pojavljivanje pred prestoničkim klaberima i drugi nastup u okviru događaja koje u Srbiji organizuje festival ljubavi.

Trenutna cena karte 1.090 dinara

Prvi kontigent ulaznica po ceni od 690 dinara rasprodat je u rekordnom roku, a nova cena karte iznosi 1.090 dinara. Karte za prvo Illuminato Lovefest Energy izdanje se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji, rezervisati putem Eventim sajta ili naručiti na kućnu adresu.

Illuminato Lovefest Energy najavljuje novi muzički spektakl 2015. godine

Illuminato Lovefest Energy će imati specijalnu scenografiju i najaviti deveto izdanje festivala ljubavi, a posle velike oktobarske žurke, u martu 2015. godine za sve ljubitelje hip hop muzike biće predstavljen program Lovefest Live Stage-a, a zatim i program Lovefest Fire Stage-a, glavne festivalske bine, koja gaji tehno zvuk.  

„Cela ta noć u Vrnjačkoj Banji je bila super. Naš set je bio odličan, jer je ispred nas amfiteatar bio krcat ljudima. Posle nastupa smo celu noć đuskali uz Kevina Saundersona. To je bila noć kada smo dali najsmešniji intervju ikada, ali nadam se da su, oni koji su ga videli, razumeli. Nadamo se da ćemo i ovog puta biti komični! Imamo dosta novih izdanja koja ćemo premijerno pustiti pred beogradskom publikom, mnogo ploča koje čekaju da se zavrte i ko zna gde će ovog puta noć da nas odvede. Svakako obećavamo još jednu nezaboravnu žurku“.
 

Avatar photo

Autor: Igor