Vrelo leto na Lasti: Metodi Hristov otvara paklenu sezonu na Savi!

 

Beogradske „noćne ptice“ željno iščekuju predstojeći vikend  – pošto splav Lasta punom snagom ulazi u novu sezonu! Vrelo leto na Savi počinje sa gostovanjem jednog od najvećih ljubimaca regionalne publike  – Metodi Hristova!

Karakterističan zvuk ovog umetnika iz Sofije, od kada je izbacio hit traku Step Outside, kao virus se proširio svetskom elektronskom scenom i zarazio publike na svim meridijanima. Redovan je gost na eminetnim festivalima i u svetskim klubovima, pa tako ovog petka „doleće“ i na splav Lasta na Sajmu. Hristov je ime koje otvara sezonu gostovanja, a do kraja sezone za DJ pultom Laste izmenjaće se i niz opasnih imena kao što su Dennis Cruz  (29. jun), Lauren Lane (1. jul), Detlef (8. jul) i Camelphat (9. septembar ).

Obzirom da zna za koga sve mora da napravi uvertiru ove sezone, Hristov će imati jak zadatak za vikend na Savi. No, to mu verovatno neće biti teško pošto su ga  njegovi mračni momenti tech-house zvuka, koje vešto pretapa sa energičnijom i sirovijom muzikom, doveli do titule jednog od omiljenih artista u celom regionu, a pogotovo u Srbiji.

Posebna veza sa domaćim klaberima se rodila posle više nezaboravnih nastupa u Beogradu i Novom Sadu, a Metodi nikad nije krio da je ta ljubav uzajmna, što dokazuje i njegovo gostovanje na splavu Lasta ovog petka ( 22. jun)

A kao poklon svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka ulaz na žurku je – SLOBODAN!!

Zaludeo fanove, ali i Hawtina i Carolu

Osim što je poslednjih godina zaludeo publiku, Hristov je uspeo i nešto još teže – da dobije naklonost velikana scene. Prekaljeni asovi kao što su Richie Hawtin, Marco Carola, Matthias Tanzmann, Pan-Pot, Joris Voorn, Mendo i Jay Lumen  samo su neki od onih koji su u svojim listama našli mesta za izdanja mladog Bugarina.

Avatar photo

Autor: Igor