Vreme je za prvu Know Thyself žurku u Novom Sadu! Reblok stiže!

 Vreme je za prvu Know Thyself žurku u Novom Sadu! Reblok stiže!

Know Thyself organizacija iz Novog Sada je odlučila da obraduje svoje sugrađane sa prvom žurkom ove godine i otvaranjem nove sezone sjajnih žurki.

Prva žurka je zakazana za treći jul kada stiže poznati domaći DJ i producent Goran Paradjina poznatiji svima kao Reblok! Žurka će biti održana u klubu The End gde će zajedno sa zvezdom večeri puštati i Stefano Pannonian iz “Know Thyself” organizacije kao i mladi DJ Jarulja koji je sve zapaženiji i zapaženiji na domaćoj klabing sceni.

Iako je REBLOK u svet elektronske muzike došao kao DJ, nije mu trebalo dugo da započne da radi produkciju. Odgojen i rođen u Splitu, Goran je takođe poznat kao Reblok sada živi u Novom Sadu. Pre nekoliko godina Exit je bio njegova prva ikad velika DJ svirka. Od tog trenutka obilazio je razne zabave i festivale sve do Meksika i nazad, jedan od najvećih DJ ambasadora na Balkanu. Iako je njegov DJ uspeh, produkcija je ta koja više govori o talentu koji ima.

Njegovi uticaji su uglavnom stilysh tech house i new wave house. Neke od izdavačkih kuća koje su objavile njegovu muziku su svetski poznate: Hot Creations, Sola, Three Six Zero (Pete Tong Label) ,Spinnin Records, Repopulate mars, Toolroom, Suara, Heldeep, Sony, Warner Bros. Glavna stvar Reblokove produkcije je njegov način brisanja granica između žanrova koja može da se čuje u različitim numerama koje pravi. Postigao je brojne TOP 10 na Beatport Charts i remiksovao je jednu od najvećih himni Britnie Spears Toxic 2000. godine. Reblokovu produkciju su puštali: Fisher, Chris Lake, Jamie Jones, Lee Foss, David Guetta, Boris Brejcha i više od 50 drugih giganta iz muzičke industrije. Do sada je gostovao u Mikmagu, Dj Mag-u, britanskom BBC radiju, Meksiku, Češkoj, Hrvatskoj itd.

Zapratite Rebloka na socijalnim mrežama:
https://www.facebook.com/Reblok
https://soundcloud.com/reblok
http://classic.beatport.com/artist/reblok/141396
https://www.instagram.com/reblok.1/?hl=sr 

Ulaznica se plaća na vratima simboličnih 400,00.rsd.

Oficijalni facebook event žurke možete posetiti klikom ovde.
Posetite oficijalni facebook stranicu organizacije klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor