Vrhunsko izdanje domaće etikete! Poslušajte “Acta Non Verba” sa Tit Zero Recordings! 

 Vrhunsko izdanje domaće etikete! Poslušajte “Acta Non Verba” sa Tit Zero Recordings! 

Novo izdanje na muzičkoj etiketi Tit Zero Recordingsa okupilo je samu kremu regionalne produkcije. 4 treka koji će zasigurno da se nađu u setovima DJeva ali i playlistama fanova kvalitetne elektronike, odličan su uvod u nadolazeće leto.

Ovo izdanje predstavlja ceo spektar zvuka od plesnog techna do osebujnog housea i složene elektronike, spajajući eklektični miks zvuka iskusnih producenata i talentiranih nada.

Osnivač etikete Dejan Milićević opet je uspeo okupiti ozbiljne regionalne producentske snage ali i predstaviti svoj trek “ResolutE” na ovom izdanju. Jedan je od najutecajnijih producenata našeg regiona svoje je znanje do sad dokazao za 4 više nego uspešna albuma ali i osvojivši hrvatsku Ambasador nagradu za Najbolji album 2021.

Predstavnik bosanske underground scene Danijel Kević producent je s više od 10 godina iskustva i na ovom izdanju predstavio je svoj rad s trekom “Frequency 303”. Inspiracija za njegov zvuk seže od Motor City Ensemble do Leftfielda i izdavši trekove na brojnim etiketama, Danijel je pokazao da iz njegovog studija se uvek može očekivati nešto kvalitetno.

Mancha i njegov “Bliss House” treći je trek na 14. izdanju Tit Zero Recordings etikete. Ovaj beogradski DJ u producentskim je 15 godina i iza sebe ima više od 50 izdanja i remixova kao i 2 studijska albuma.

Iza poslednjeg treka na izdanju stoji srpski producent Shekimon. Njegova muzička produkcija donosi raznovrsnost zvukova, kombinujući retro estetiku sa futurističkim spejsi elementima što se može čuti i u “Trza” treku na Acta Non Verba izdanju.

Poslušajte celo izdanje klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor