Vrnjačka Banja RASPRODATA :: Heineken Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizma!

 

Do početka dvanaestog izdanja Heineken Love Festa ostalo je manje od dve nedelje, a hoteli i apartmani u Vrnjačkoj Banji su već rasprodati. Prema rečima organizatora gotovo svi smeštajni kapaciteti rezervisani su nekoliko meseci unapred, a malo mesta je ostalo i u Lovefest hotelu, dok je Lovefest hostel već rasprodat.

Tako oni koji još uvek nisu rezervisali smeštaj mogu odabrati udoban krevet i boravak u novootvorenom hotelskom kompleksu. Ove godine posetioci ponovo stižu sa svih strana sveta, a onima koji nisu rezervisali smeštaj dostupno je još samo pedesetak slobodnih mesta. Više informacija o smeštaju mogu se pronaći na www.lovefest.rs.

I najstariji stanovnici Banje se “bacili” u marketing

Vrnjačka Banja je poznata po tome gostporimstvu i to posebno starijih žitelja ovog mesta koji svake godine tokom festival ugoste hiljade mladih ljudi iz celog sveta. Jedna simpatična baka, setila se i kako da dodatno privuče goste i napravila simpatičan plakat, koji se za manje od 24 sata proširio celim Internetom.

Festival uskoro rasprodat

Ulaznice za Heineken Lovefest su uskoro rasprodate, a još mali broj četvorodnevnih kompleta moguće je kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa, kao i poručiti putem sajta www.lovefest.rs. Da podsetimo, festival ljubavi ove godine biće održan od 2. do 5. avgusta, a u Vrnjačku Banju stižu svetske zvezde među kojima su Seth Troxler, Jamie Jones, Sven Vath, dvojac Pan-Pot, Stephan Bodzin i više od 100 izvođača.

Avatar photo

Autor: Igor