Vrnjačka Banja RASPRODATA :: Ni više od 40 hotela nije dovoljno za Lovefest

 

Do početka devetog izdanja festivala ljubavi ostalo je još samo deset dana, a hoteli i apartmani u Vrnjačkoj Banji su već rasprodati. Prema rečima organizatora gotovo svi smeštajni kapaciteti rezervisani su nekoliko meseci unapred, a malo mesta je ostalo još u nekolicini hotela, kao i u festivalskom kampu.

Ukoliko još uvek niste rezervisali smeštaj predstavnici festivala izdvojili su iz ponude hotele različitih kategorija pristupačne za svačiji džep. Tako fanovi festivala koji dolaze sa svih strana sveta mogu da izaberu lux, standard ili economy sobe, a ponuda je dostupna na sajtu www.lovefest.rs/smestaj.

Kamperi sa Havaja i Australije

U Lovefest kampu, koji će i ove godine biti smešten u sklopu festivalske lokacije, ostalo je još nešto više od 20 mesta, a ove godine kamperi stižu čak iz Australije i sa Havaja. Cena kamp mesta od 5. do 9. avgusta iznosi 15 EUR (1.850 RSD), a svi Lovefest šatori su već rasprodati.  

Mladi najviše besplatnih vaučera rezervisali za Vrnjačku Banju

Besplatni vaučeri u visini od 5.000 dinara koje je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija omogućilo svima koji letuju u Srbiji najtraženiji su upravo za Vrnjačku Banju. Za vaučere na šalterima Pošta Srbije se mogu prijaviti svi mladi nezaposleni ili zaposleni za primanjima ispod 60.000. Listu vrnjačkih hotela i apartmana u kojima možete letovati tokom Lovefesta uz olakšice možete pogledati OVDE

Izdala hotel pola godine unapred

Vlasnica jednog od hotela u Vrnjačkoj Banji Milka Jovanović kaže da je sve sobe izdala posetiocima Lovefesta iz Italije još u februaru, čak šest meseci pre početka festivala.

Hotel je naš mali porodični posao i najveći izvor prihoda. Zato sam i ja, kao i svi ugostitelji iz Vrnjačke Banje, u poslednje dve godine najsrećnija upravo u vreme festivala. Ja sam starija i ne razumem se u muziku, ali znam da upravo taj događaj svake godine vraća stari sjaj Vrnjačkoj Banji kao atraktivnoj turističko destinaciji i što je najvažnije otvara nas za inostrane posetioce što me posebno raduje. Čak sam naučila i nekoliko reči na italijanskom”, kaže kroz smeh gospođa Jovanović.

Lovefest, koji je i ove godine podržan od strane Heinekena biće održan od 6. do 8. avgusta. Na festivalu se očekuje više od 60 izvođača među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Marko Nastić, Laibach, Hladno Pivo, Elemental, Who See, Marčelo i mnogi drugi. Tokom tri festivalska dana Vrnjačku Banju posetiće više od 60.000 mladih iz celog sveta.

Avatar photo

Autor: Igor