Vrnjačka Banja se sprema za nešto novo, sveže i kvalitetno! Prvi MASKA EVENT za sve ljubitelje psihodelične i trens muzike!

 Vrnjačka Banja se sprema za nešto novo, sveže i kvalitetno! Prvi MASKA EVENT za sve ljubitelje psihodelične i trens muzike!

Vrnjačka Banja se sprema za nešto novo, sveže i kvalitetno! Prvi MASKA EVENT koji će biti održan 30. avgusta na Olimpijskim bazenima, a to će sve biti uvod za predstojeći prvi “Cat Fest” koji će najviše obradovati obožavatelje elektronske i main stream muzike.Glavni Festival pod nazivom “Cat Fest” će se održati u februaru 2021. godine na više lokacija u Vrnjačkoj Banji. Kako bi fanovi koliko toliko videli šta može da ih očekuje na prvom izdanju u februaru mesecu, organizatori vas pozivaju na prvu žurku “Cat Fest” tima MASKA EVENT – THE SHAPE OF WATER!

Maska Event! 

Datum: 30.08.2020.
Vreme: 12:00 – 01:00
Ulaz: 1 000 din 
Lokacija : Olimpijski bazen / Vrnjačka Banja
Line up:
Joti Sidhu
Aki
Stole 
Max

Poštujte sve obavezne mere, nosite maske!

Rezervacije na 0693919911 i 066111363***Joti Sidhu jedan je od pionira psihodeličnog trens zvuka***

Muzikom je počeo da se bavi 1992. godine, a njegove prve numere objavljene su kao Ayahuasca, zajedno sa Dino Psarasom i Steveom Ronanom. Joti je započeo svoju solo karijeru sa legendarnim izdanjem “Psychaos” koje se našlo na čuvenom “tribal science” 1995. godine. Postao je veoma popularan širom sveta i pravio zabave koje su se odvijale na čudnim i divnim mestima  širom sveta. A sada je to čarobno mesto u svetu Vrnjačka Banja!Aki.species se bavi muzikom od svoje mladosti, iz različitih pravaca kao što su hip-hop, pop, r’nb, a 1995. zakoračio je u elektronsku muziku odabirom transa kao svog omiljenog zvuka. Aki je započeo svoju DJ karijeru 1997. godine formiranjem INTELLECT organizacije zajedno sa DJ Vladom i vrlo brzo on postaje jedan od lidera trance scene u Beogradu.1998. godine upoznaje Eli i zajedno sklapaju projekat Species. Nakon godina eksperimentiranja sa različitim stilovima psy-trance zvuka, projekat se razvio i uspeo je da napravi prepoznatljiv SPECIES SOUND!Kao DJ i producent radio je u celom svetu i sa najboljim svetskim DJ-evima kao što su Joti ,Psaras,Tristan,Skazy,Etnica ,GMS,Dimitri…

Za sve informacija pravac oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor