Winter Groove rasplesao Kopaonik! Exitov četvorodnevni zimski maraton oduševio više od 8.000 posetilaca!

 Winter Groove rasplesao Kopaonik! Exitov četvorodnevni zimski maraton oduševio više od 8.000 posetilaca!

Exitov četvorodnevni Winter Groove zimski maraton od 15. do 18. februara, u saradnji sa Gorkim Listom, rasplesao je u danima iza nas više od 8.000 posetilaca na Kopaoniku i probudio energiju EXIT festivala na čak 13 žurki i šest lokacija! Kevin Yost, Marko Nastić, Happy People, Innēr Sense, Lanna, Multietnička atrakcija, Nemax, Skier & Yeti i niz drugih sjajnih izvođača podigli su zimski provod na sasvim nove visine, a žanrovski raznovrstan program oživeo je na omiljenoj planinskoj destinaciji pravi EXIT u malom!

„Kroz niz Winter Groove događaja doneli smo duh i magiju EXIT festivala na Kopaonik. Uz neki novi zvuk na našoj najpopularnijoj planini, jedinstvenu atmosferu i odlično vreme, bio je to jedan nezaboravni zimski muzički maraton” – rekao je osnivač i direktor Exita Dušan Kovačević.

Winter Groove Kopaonik Takeover doneo je niz od 13 žurki koje su probudile, zagrejale i rasplesale više od 8.000 ljudi na 6 lokacija širom omiljene skijaške destinacije u jeku sezone, uključujući Green Ski, Livello 1919, Jaram, Pub, Pajino preslo i La Pistu. Za nezaboravan  zimski provod pobrinuli su se kompozitor, producent i DJ Kevin Yost, naš internacionalno prihvaćeni DJ Marko Nastić, kao i moćne i iskusne klupske snage Oysha Nemax i rodonačelnici tech-house zvuka na našim prostorima – sastav Happy People. 

Energiju EXIT festivala na Kopaonik su doneli i nedavni potpisnici diskografske kuće EXIT Soundscape, dvojac Innēr Sense i mlada i talentovana producentkinja i DJ-ica Lanna, prva predstavnica sveobuhvatnog centra za razvoj svetskih muzičkih zvezda EXIT Echosystem, a pridružili su se i legendarni beogradski dvojac Multietnička atrakcija i autentični duo Skier & Yeti. Četvorodnevni program upotpunili su i Anya, Alex Bojović, Bojan Zdravković, Dakissa, Dakman, Darija, Joy Legend, Kirby, ME-HIGH-LOW, Verica Violin i Vladislav Rashkov.

Pored Gorkog Lista, događaj su podržali HeinekenIQOS i Red Bull.

Avatar photo

Autor: Igor