Wonderland festival na Sajmu!

Atrijum sa svojim velikim galerijama može da primi oko 10 000 posetioca i predstavlja pristupačnu i atraktivnu lokaciju i za brojne posetioce koji su najavili svoj dolazak iz zemalja regiona.

“Drago nam je što će prvi Serbia Wonderland Open Air biti održan na mestu na kome smo zajedno sa publikom  krenuli u izgradnju Festivala Budućnosti  i kroz tri događaja i ukupne posete od preko 16 000 ljudi došli u priliku da na leto kroz dva dana festivala ugostimo deset svetski poznatih EDM DJ imena. Vreme je da  stignemo do cilja koji smo zajedno zacrtali. Očekujemo eksploziju pozitivne energije i osmeha u atrijumu !”, saopšteno je iz Jungle Tribe-a

Pored muzičkog, organizatori najavljuju i bogati scenski sadržaj – laseri, specijalni efekti, performeri, body art, filmska zona, čil zona, fan pit, VIP galerija su deo sadržaja koji vas očekuje na festivalu.

 

Raspisan je i konkurs za mlade scenografe, performere, kostimografe i ostale umetnike koji žele da svojim delima doprinesu izgledu prvog  Serbia Wonderland Open Air Festivala. Svi zainteresovani mogu slati svoje radove i dobiti više informacija na e- mail adresi wonderland.konkurs@gmail.com

Učešće na festivalu potvrdili su Beltek, Futuristic Polar Bears, Ibranovski Music, Jorn Van Deynhoven , Kill the Buzz, Omnia, Photographer, Sean Tyas, Dj Stephanie i Ikerya Project.

Ulaznice za Serbia Wonderland Open Air Festival po ceni od 1500 RSD, za oba dana festivala, mogu se kupiti na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribea, Njegoševa 31v.

Više informacija možete pronaći na sajtu Wonderland festivala i njihovoj Facebook stranici

Avatar photo

Autor: Igor