Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kraviz i mnogi drugi na Sea Star Stream festivalu ovog vikenda!

 Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kraviz i mnogi drugi na Sea Star Stream festivalu ovog vikenda!

Nakon što je u Hrvatskoj uvedena zabrana masovnih manifestacija za period kada je trebalo da se održi, Sea Star Festival je i zvanično odložen za 2021. godinu, ali organizatori iz EXIT tima pobrinuli su se da na datume kada je originalno trebalo da se održi, od četvrtka 21. do nedelje 24. maja, predstave prvi regionalni streaming festival!

Sea Star Stream Festival donosi nastupe globalnih superzvezda i regionalnih muzičkih heroja koji su od 2017. do 2019. ispisivali istoriju u umaškoj laguni Stella Maris. Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kraviz, Modestep, Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, Bajaga i Instruktori, Urban & 4, Vojko V, Nipplepeople, Spiller, Umek, Petar Dundov, Marko Nastić, Elemental i Sassja muzičari su uz čije će snimke nastupa sa dve glavne bine Sea Stara – Addiko Tesla bine i Nautilus Arene – publika i ovog maja barem virtuelno moći da skoči do Umaga.

Sea Star Stream Festival 2020: 

Nastupi će biti emitovani u pravoj festivalskoj formi i satnici, od četvrtka do nedelje sa početkom u 19:00 i 19:30 sati.

Četvrtak, 21. maj

19:30 – Vojko V

20:35 – Nipplepeople

21:30 – Nina Kraviz

23:45 – Spiller

Petak, 22. maj

19:00 – Sassja

20:00 – Modestep

20:40 – Wu-Tang Clan

22:00 – Umek

Subota, 23. maj

19:00 – Hladno Pivo

20:00 – Bajaga i Instruktori

21:30 – Fatboy Slim

23:10 – Petar Dundov

Nedelja, 24. maj

19:00 – Elemental

20:00 – Urban & 4

21:00 – Dubioza Kolektiv

22:30 – Marko Nastić

Svi snimci biće emitovani na zvaničnoj web i Facebook stranici Sea Star Festivala.

Četvrto izdanje Sea Stara s kompletnim do sad potvrđenim programom dobilo je nove datume u 2021. godini. Novi festivalski termin još je bolji, jer je nedelju dana bliži letu, pa će nas u petak 28. i u subotu 29. maja 2021. dočekati jedan od najvećih hip hop sastava u istoriji Cypress Hill, techno superzvezda Amelie Lens, italijanska hit senzacija Meduza, najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski mag Umek i rap veličanstvo Vojko V!

Uz njih, u sklopu programa biće i trap reprezentacija u sastavu Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen i Triad & Yeah Left live, rock duo Buč Kesidi, te sam vrh regionalne elektronske scene u kojem su  Tijana T i Insolate, kao i superjaka techno postava na čelu sa Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom.

Sve kupljene ulaznice, prevozi i smeštaji vrede za 2021. godinu, a svi kupci kojima novi datumi ne odgovaraju moći će da ostvare povrat novca.

Čim budu dostupne informacije o načinu refundiranja, biće objavljene na zvaničnim web stranicama i društvenim mrežama festivala. Time je Sea Star postao i jedini festival u Hrvatskoj, ali i celoj regiji koji uz nove datume ima i potvrdu nastupa svih prethodno potvrđenih izvođača, a organizatori najavljuju da će i ovaj spisak dodatno proširiti.

Avatar photo

Autor: Igor