Za nedelju dana počinje Heineken Lovefest

Do najvećeg muzičkog festivala u centralnoj Srbiji ostalo je samo nedelju dana, a novo ostrvo ljubavi u Vrnjačkoj Banji je spremno da dočeka više od 40.000 ljudi iz zemlje i sveta. Od 7. do 9. avgusta na Heineken Lovefestu u parku pored vrnjačkog Jezera smenjivaće se najveće zvezde svetske elektronske muzičke scene, kao i brojni rok i hip hop bendovi iz Srbije i regiona. Osmo festivalsko izdanje biće ujedno i najveći muzičko-scenski spektakl koji je publika festivala ljubavi do sada videla. 

Osim po posebnoj rasveti i rekvizitima, svaka od tri velike festivalske bine je scenografski posebno dizajnirana i uklopljena u koncept muzike koji se na njoj pušta. Najveće iznenađenje biće svakako Fire Stage, glavna festivalska bina na kojoj će uz brojne specijalne efekte nastupiti Eric Prydz, Jeff Mills, Mark Knight, James Zabiela, Marko Nastić i više od 30 izvođača iz zemlje i sveta.  

Za najveće fanove piva na festivalu, Heineken je pripremio Silent Disco Stage, binu koja će zajedno sa podijumom za igru biti izdignuta na 20 metara iznad zemlje i na taj način pružiti svim posetiocima jedinstven pogled na čitavu festivalsku lokaciju.

Heineken Lovefest token jedina valuta ostrva ljubavi i ove godine

Kao i prethodne godine i ovog leta na Heineken Lovefestu hrana, piće, suveniri i razne usluge i aktivnosti poput tetoviranja ili penjanja na veštačku stenu moći će da se plate jedino Heineken Lovefest tokenom. Tokeni će od početka, pa do kraja zvaničnog dela programa tokom sva tri dana moći da se kupe u Token kućicama, koje će biti postavljene po čitavoj festivalskoj lokaciji, a cena jedne table tokena iznosi 500 dinara. 

Kamp mesta i šatori rasprodati za manje od nedelju dana

Ulaznice za festivalski kamp i šatore koje je obezbedio Lovefest planule su za manje od nedelju dana. Zbog velikog interesovanja organizatori su proširili kampersku zonu i u prodaju pustili još 100 karata koje su rasprodate u rekordnom roku od sat vremena. Osim kampera iz cele Srbije, stanovnici ostrva ljubavi od 6. do 10. avgusta biće i posetioci iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Rusije, Velike Britanije, Mađarske, Češke i više od 20 evropskih zemalja.

Trenutna cena ulaznice 2.449 dinara

Ulaznica za sva tri dana festivala se može kupiti po ceni od 2.499 dinara, dok je cena karte za jedan festivalski dan 1.199 dinara. Takođe, i dalje je aktuelna akcija „3+1“ u okviru koje je na tri kupljene karte svaka četvrta ulaznica za festival ljubavi besplatna. Ulaznice za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji ili naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs

Osim zvezda festivala koje će nastupiti na glavnoj muzičkoj bini na festival dolaze i holandski di-džej Tom Trago, legende Detroit tehna Robert Hood i Kenny Larkin, dvojac Tiefschwarz, norveška zvezda Finnebassen, di-džej Makam, Levon Vincent, Tama Sumo, Adana Twins, Doctor Dru, Boris Werner i brojni domaći di-džejevi. Na dugoj listi izvođača nalaze se i grupa Partibrejkers, sastav Bad Copy, crnogorski dvojac Who See, Prti Bee Gee i V.I.P., hrvatski bend Let 3, Kanda, Kodža i Nebojša, Ritam nereda, Goribor, Nikola Vranjković i mnogi drugi. 

Kompletan program po danima možete pogledati OVDE

 

Avatar photo

Autor: Igor