ZA TAČNO MESEC DANA!!! Serbia Wonderland Festival!!!

Nakon uspešnog početka Serbia Wonderland Festivala 2013. godine i dva velika spektakla koja su održana 12. oktobra i 7. decembra, kroz koje je prošlo preko 10 000 ljudi, priča o spskoj Zemlji Čuda se nastavlja i u 2014. godini. Svi ljubitelji EDM i trens pravca imaće priliku da ugoste najveća svetska Dj imena u okviru Poglavlja Dva zagrevanja za Open Air 2014. koji organizatori uveliko spremaju.

Pravi di-džej maraton biće biće održan 14. februara na Beogradskom sajmu. Publika će imati priliku da čuje Aly & Fil-u, trenutno 20. di-džejeve sveta na Top 100 listi prestižnog “DJ Maga”, Andrew Rayela, mladog di-džeja iz Moldavije koga mnogi nazivaju naslednikom legendarnog Arim van Buurena i koji je trenutno na 28. mestu pomenute “DJ Mag” Top 100 liste. U goste dolazi i iskusni Simon Patterson koji će doprneti svojim “old school” trens zvukom. Iz komšiluka stiže i mladi slovenački di-džej, Beltek koga mnogi svetski di-džejevi smatraju jednim od najprespektivnijih EDM producenata i koji je već imao prilike da pokaže svoje umeće na prestižnom festivalu kakav je Ultra Music Festival.

Drago nam je da smo kroz Serbia Wonderland Festival uspeli da naravimo veliki scenski i muzički spektakl koji je okupio veliki broj obožavaoca ovog vida zabave. Pozivamo sve da nam se pridruže u poslednjem koraku koji treba da nas dovede do zajedničkog cilja koji gradimo zajedno sa publikom – Open Air Festival 2014″, ističu iz Jungle Tribea.

Ulaznice za Serbia Wonderland Festival – Poglavje Dva – Vatreno Nebo mogu se naći na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Trbiea po ceni od 1.190 dinara do 15. januara nakon čega se cena uvećava na 1.300 dinara.

Objavljen je i video Aftermovie Serbia Wonderland – Poglavlja Jedan koje je održano 7. decembra.

Avatar photo

Autor: Igor