Zagrevanje pred Novu: The Black Box vs. Sunday Haze i Steady Beats ovog vikenda

 

Petak, 25. decembar u klubu Dot rezervisan je za sudar dve ekipe koje su ove sezone “drmale” klub na adresi Francuska 6. Svoje snage za DJ pultom odmeriće The Black Box i Sound Haze ekipa, tačnije – Teo Trunk i Mr. Chips protiv Roxe. Žurka počinje u 23h. U subotu 26. decembra u Dotu ćemo slušati Radeta Banyana & Steady Beats i sve posetioce čeka kvalitetan deep house repertoar.

A u Novogodišnjoj večeri Dot je rezervisan za lineup u sastavu: Kristina Lalić, Audiostorm i The Black Box & SWEETtea back2back DJ setoviTeo Trunk b2b Mr. Chips & Shon b2b Mark Myself. Ovo će biti prilika da se stara godina isprati uz neke od omiljenih DJ setova koje ste u Dotu mogli da slušate tokom 2015. godine, ali i da se čuje nešto novo. Pojedinačne karte za doček u Dotu od sutra se mogu kupiti po ceni od 690 dinara na svim prodajnim mestima Eventima. Na reprizi Nove u Dotu čeka vas niko drugi do Boža Podunavac i to all night long! Jedan od omiljenih beogradskih DJeva u svom prepoznatljivom izdanju uvešće Beograđane u prvo klupsko veče u 2016. godini.

Inače, pojedinačne karte za Božin nastup u Dotu u prodaji su od 18.12. samo preko Eventima, po ceni od 400 dinara. A za one kojma je malo jedna žurka, u prodaju će od sutra biti pušteni i kompleti karta za doček i reprizu u Dotu, po promo ceni od 1.000 dinara. Drugi dan Nove godine u Dot donosi Veliku Gradsku Igranku, a publici već poznatom tandemu Ike&Bege Fank ovog puta će se pridružiti sve aktuelnija ženska DJ ekipa Girl Panic i doneti nezaboravan provod. Ali to nije sve! Lepe vesti stižu i za vlasnike VIP i kompleta ulaznica za doček i reprizu na Central Dance Eventu u Magacinu Depo. Naime – oni koji kupe komplet kartu za trodnevni CDE, kao i VIP kartu ili komplet VIP karata, dobijaju besplatan ulaz posle 4:30 ujutru na bilo koju od 3 novogodišnje žurke u Dotu!

Sve informacije o pragramu kluba Dot, možete dobiti na broju telefona +381 69 DOT CLUB (+381 69 3682582), a na istom broju možete napraviti i rezervaciju mesta.

Avatar photo

Autor: Igor