Završen Kalemegdan Summer Festival

 

Nastupom naše najpoznatijeg dj-a Bože Podunavca završen je spektakularni Kalemegdan Summer Festival, koji je posetilo preko 20 000 ljudi, uz podrsku Heinekena.  Nakon  Happy Life u junu i Serbia Wonderlanda u julu došao je red i na veliku tropsku žurku, kojom je obeležen kraj ovog festivala.

Publika je tokom ovog leta, na Beogradskoj tvrđavi uživala u nastupima Jeremy Olandera, Sharama, Paul Van Dyka, Danncia, Orjan Nilsena, Marla, Code Black, Tube & Bergera, Coyu-a i velikom broju domaćih dj-eva koji su bili zaslužni za fenomenalnu atmosferu.

Muzički program druge večeri Tropical Inn-a otvorio je talentovani dvojac Phill & Dansmore, nakon čega je usledio nastup sjajnog Luke Vukovića i Ivana Radojevića. Čuveni Dejan Milićević  je svojim vrhunskim setom doveo publiku do potpune ekstaze, a u istom ritmu održao ih je i legendarni Boža Podunavac, jedan od velikih predstavnika beogradske tehno scene.

„Prezadovolji smo kako je sve proteklo. Kalemegdn Summer Festival  je bio način da se odužimo svim vernim fanovima naših brojnih događaja i svima koji su uz nas od samog početka. Sledeće godine planiramo da napravimo još veći spektakl i tipe postanemo jedni od vodećih festivala u regionu,“ kažu iz Jungle Tribea.

 

Avatar photo

Autor: Igor