Završena i druga noć Heineken Lovefesta Vrnjačka Banja “gorela” uz Luciana

 

Drugi festivalski dan protekao je u znaku gotovo dvadesetčetvoročasovne zabave, koja je počela u ranim jutarnjim satima na H2O Stage-u i završila se sledećeg jutra na Fire Stage-u.

Više hiljada ljudi gotovo je okupiralo vrnjački Olimpijski bazen, na kome je najveće iznenađenje bio b2b set Dejana Milićevića i slovenačkog di-džej maga Valentina Kanzyani-ja. Noćni program festivala ljubavi započeo je na Jack Live Stage-u, a pred prepunom binom nastupali su Sajsi MC, Prti Bee Gee, novosadski Bekfleš i niški dvojac Stereo Banana.

Carl Craig oduševljen novom lokacijom Lovefesta

Fire Stage, najvatrenija i najveća festivalska bina, ponovo je bila u znaku dobrog tehno zvuka. Luciano, svetski poznati di-džej i producent svojim nastupom “zapalio” je Vrnjačku Banju i napravio odličan uvod u set Kristijana Molnara, uz koga se završio drugi festivalski dan. Carl Craig, kome je ovo drugi nastup na Lovefestu oduševljen je većom festivalskom lokacijom, i kako i sam kaže, zapanjen time koliko jedan je jedan muzički festival napredovao za samo nekoliko godina.

Mall Grab produžio boravak u Srbiji zbog Lovefesta

Jedan od trenutno najtraženijih izvođača iz sveta underground muzike, Mall Grab sinoć je svojim gotovo dvosatnim setom potpuno “oduvao” publiku Energy Stage-a. Posle velike svetske turneje njegove impresije su tolike da je odlučio da ostane u Vrnjačkoj Banji još jedan i uživa u poslednjoj noći festivala kao posetilac.

Sajsi MC vladala Jack Live Stage-om

Kraljica hip-hopa Sajsi MC sinoć je još jednom pokazala zašto je najbolja u tome što radi. Odličan scenski nastup i publika koja uglas prati svaku njenu pesmu u potpunosti su obeležili njen nastup. Prti Bee Gee je “izrokao” u svom već poznatom stilu, a najveće iznenađenje večeri bio je nastup novosadskog sastava Bekfleš.

Maceo Plex zatvara festival ljubavi

Di-džej za koga nisu potrebne posebne najave Maceo Plex premijerno na Lovefestu večeras će predstaviti svoj najnoviji album Solar, koji je dobio ime po njegovom nedavno rođenom sinu. Maceo je sasvim sigurno najveća zvezda festivala, te se stoga večeras na Lovefestu očekuje i najveća gužva. Osim njega večeras će nastupiti i Jay Clarke i Marcel Dettmann, a jedanaesto izdanje festivala će zatvoriti Marko Milosavljević i Dejan Milićević.

Jack live Stage u znaku panka poslednje festivalske noći

Večeras na Jack live Stage-u nastupaju Popelitelji, KBO!, Obojeni Program, Goblini i Pero Defformero. Za one koji žele intimniju atmosferu tu je Stage 99, na kome večeras nastupaju Nenad Jovanović, Nexie, Dee, Vuk Smiljanić i Kid Kimi.

 

Avatar photo

Autor: Igor