Zbog najavljenih loših vremenskih prilika, Burak Yeter na novoj lokaciji!

 Zbog najavljenih loših vremenskih prilika, Burak Yeter na novoj lokaciji!

Zbog najavljenih loših vremenskih prilika After party uz nastup jednog od najtraženijih amsterdamskih izvođača Buraka Yetera, koji je u subotu, 28. avgusta 2021. planiran na banjalučkoj tvrđavi Kastel seli se u sportsku dvoranu Obilićevo!

Stalni član svetskih Main stream top lista Burak Yeter na talasu Nektar Fresh Wave Festivala začiniće predstojeći Vivia Run&More Weekend u gradu na Vrbasu, nastupom na Afterparty zabavi u sportskoj dvorani Obilićevo.

Ne propustite priliku da đuskate uz ovog velikana elektronske muzike, čiji su hitovi  poput: “Tuesday” sa Danelle Sandoval obeležili proteklih nekoliko godina na svetskim i elektronskim muzičkim top listama ili najnovijeg singla “Oh My My” koji beleži veliki svetski uspjeh! Poznat po svojoj produkciji ali i uspešnim projektima i saradnji sa nekim od najvećih imena ovog žanra kao što su Anne-Marie, Benny Benassi i mnogi drugi!

Rezervišite subotu, 28. avgust ove godine za vrhunski provod u sportskoj dvorani Obilićevo, a ulaznice po ceni od 15 KM u pretprodaji potražite u Pabu Hogwarts – zvaničnom pabu Nektar Fresh Wave Festivala i na ulazu u sportsku dvoranu Obilićevo na dan događaja.

Fresh Wave i Run&More te zovu na Afterparty sa Burakom Yeterom!

Avatar photo

Autor: Igor