ZBOG OGROMNOG INTERESOVANJA METODI HRISTOV I NAKADIA PREMEŠTENI NA BEOGRADSKI SAJAM!

 

Zbog ogromnog interesovanja za žurku na kojoj ove subote nastupaju Metodi Hristov i Nakadia, organizatori su odlučili da klabere ugoste u novom, većem prostoru.

Žurka će iz Hangara biti premeštena u halu 5 Beogradskog Sajma, gde sve posetioce čeka uživanje u odličnom zvuku i produkciji. Pored dvoje hedlajnera koji su već dugo među najvećim miljenicima domaće publike, nastupiće i moćna domaća podrška – Andrew Meller-a i Concrete DJz, Karte su u prodaji po ceni od 890 RSD za obične i 1490 RSD za VIP ulaznice na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je neguje jedinstven stil, a u centar pažnje došao je 2014. kada je izdao traku Step Outside koja je oduševila ljubitelje tech-house zvuka širom sveta. Metodi potpisuje za mnoge velike etikete poput Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music, a trenutno se najviše bavi svojom etiketom Set About. Na svojim setovima pušta puno muzike koju je sam producirao.

Nakadia je takođe dobro poznata domaćoj publici – ova devojka poreklom sa Tajlanda je osim technu naklonjena i minimalu, deep house-u i tech-house-u koje kombinuje u svojim setovima. Njen singl iz 2013. “Check & Run”, postaje prvi klupski hit u toj godini i provodi čak sedam nedelja na Beatport Techno top 40 listi. Ova mlada dama egzotičnog izgleda nastupila je u mnogim legendarnim klubovima poput Watergate-a (Berlin), The Egg (London), D Edge (Sao Paolo) i mnogim drugim.

Andrew Meller je poznat po tome što voli da kombinuje više pravaca muzike, koji su bazirani na house zvuku. Prvenstveno kao DJ, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom svojim setovima u kojima se igra sa deep, tech i techno melodijama. Za njegovim remix-om za Underworld-ov “Born Slippy” je poludela publika širom sveta, a njegov single “Insomnia” se trenutno nalazi na trećem mestu Beatportove top liste.

Luka i Bojan, poznatiji pod imenom Concrete DJz ne samo što zajedno puštaju i produciraju svoju muziku od 2013, već od 2006. vode i svoju etiketu “Armatura Records”, a imaju i svoj Beton Radio Show. Ovi momci odani su beskompromisnom technu, koji prožimaju mračni bitovi i prodoran i snažan zvuk.

 

Avatar photo

Autor: Igor