Zbog ogromnog interesovanja za Exitove jednodnevne ulaznice pali novi rekordi i festivalski sajt!

 Zbog ogromnog interesovanja za Exitove jednodnevne ulaznice pali novi rekordi i festivalski sajt!

Ogromno interesovanje fanova iz Srbije i cele Evrope za jednodnevne ulaznice za proslavu 20. godišnjice EXIT festivala rezultiralo je juče rasprodajom prvog kontigenta za rekordnih šest minuta, i padom festivalskog sajta!

 I nakon povećanja cena, navala nije jenjavala, što je dovelo do prodaje nove ograničene količine ulaznica za subotu, 10. jul, dok je Exitov sajt zbog ogromne posete otežano radio ceo dan. „Obaranje rekorda, pa onda i našeg sajta, najbolje pokazuje koliko su ljudi željni da se nakon svih ograničenja i zabrana u julu svi ponovo okupimo, i simbolično vratimo život životu. Očekujemo da, kao i na prvom Exitu, dođe do katarze nagomilane i potisnute energije, što će pružiti iskustva i uspomene za ceo život!”, poručili su iz EXIT tima.

Trenutno je u ponudi ograničena količina jednodnevnih ulaznica za četvrtak 8. jul, petak 9. jul, i nedelju 11. jul, po promo ceni od 2.290 dinara, uz 40 odsto popusta. Ulaznice za subotu mogu se kupiti po ceni od 2.590 dinara, što je ušteda od 35 odsto u odnosu na finalnu cenu. Karte se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix, gde se u ponudi nalazi i ograničena količina regularnih ulaznica, po ceni od 6.990 dinara.

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala biće održana od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ TopicRobin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van DykArtbat, Sheck Wes, Laibach, Amira Medunjanin, Buč Kesidi i mnogi drugi.

Juče, neposredno pre početka prodaje jednodnevnih ulaznica, objavljeno je više od 100 novih izvođača, čime su zaokruženi programi četiri elektronske bine festivala – mts Dance Arene, No Sleep Novi Sad, Urban Bug-a i Gaia Experiement Trance-a.

Full lineups for Mts Dance Arena, NSNS & Urban Bug revealed | EXIT 20th anniversary 2021: 

Potpuni raspored po danima nalazi se na zvaničnom sajtu festivala, gde će blagovremeno biti objavljena sva moguća pomeranja nastupa s jednog dana na drugi.

Avatar photo

Autor: Igor