Zbog velikog interesovanja tim Robija Vilijamsa proširio kapacitet koncerta!

 

Najveći deo produkcijskog tima Robija Vilijamsa sinoć je doputovao u Srbiju, nakon uspešnog koncerta u Holandiji, a danas će im se pridružiti i ostatak ekipe. Robijevi tehničari od jutros rade na montaži opreme neophodne za realizaciju koncerta koji će popularni pevač održati na Ušću prekosutra, u sredu, 17. juna. Na osnovu velikog interesovanja i pojačane prodaje ulaznica u poslednjih nekoliko dana, produkcijski  tim je doneo odluku da se proširi kapacitet prvobitno projektovanog koncertnog prostora, kako bi ugostio posetioce između velike tribine sa jedne i VIP platforme sa druge strane publike u parteru.

Zbog velikog interesovanja, na Ušću je izgrađena i dosad najveća tribina za sedenje od 4.000 mesta, kao i najveća VIP zona sa preko 1.500 kvadratnih metara sa separeima, barskim stolovima i profesionalnim osobljem. Kapacitet regularnog Fan Pita, kao i Gold Fan Pita, prostora neposredno uz binu i pistu po kojoj tokom koncerta hoda Vilijams, jedini su ostali nepromenjenog kapaciteta. Povećan je kapacitet oba Partera i VIP zona, a ulaznice će biti dostupne i na dan koncerta, na blagajnama u Bulevaru Nikole Tesle, sa obe strane prilaza koncertnom prostoru, od Zemuna i od Ulice Ušće. Prilaz koncertnom prostoru posle blagajni, a bez važeće ulaznice, neće biti moguć.

Robi ima jedan od najprepoznatljivijih glasova na svetu, a imaće i prilično dobro pojačanje! Sa njim je na turneji dvadesetočlani bend, a da sve funkcioniše savršeno, pobrinuće se ekipa od 120 ljudi koji putuju sa popularnim pevačem na aktuelnoj „Let Me Entertain You 2015“ turneji. Bina koja je već postavljena na Ušću široka je 60 metara, a sva oprema na Ušće je dostavljena je u više od 30 kamiona!  Inače, Robi je na turneju krenuo 25. marta, a završiće je 3. novembra na Novom Zelandu, nakon 47 nastupa.

Ulaznice za koncert decenije 17. juna na Ušću, prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama za Parter B od 3.990 i Parter A od 4.990 dinara. Ulaznice za tribine koštaju 6.990 dinara, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok je Gold Fan Pit košta 8.990 dinara. Na Ušću se gradi najveća VIP zona ikad, a podeljena je u dva dela i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za 6 do 12 osoba.

www.robbiewilliams.rs  

Zvanična event stranica:

www.facebook.com/events/340701939474319

 

Avatar photo

Autor: Igor