Želite ples, želite savršen gruv, želite event za pamćenje? Dennis Cruz stiže na veliki Footworks show!

 Želite ples, želite savršen gruv, želite event za pamćenje? Dennis Cruz stiže na veliki Footworks show!

Footworks Show, radio i event brend koji promoviše tech house, house i techno kulturu, nakon preko 50 internacionalih Radio Epizoda organizuje veliki SHOW u klubu Drugstore 24. februara. 

Karte možete kupiti preko njihovog sajta klikom ovde.

Zvezda Show-a biće veliki Dennis Cruz, dobro poznat našoj publici i trenutno je jedan od najtraženijih izvođača na muzičkoj sceni, a koji će na ovom event-u nastupiti u posebnom Extended setu specijalno za beogradske klabere. U svojoj diskografiji beleži brojne hitove, poput, El Sueño, Five, Los Tamales, Bad Behaviour i druge, a koji su ga ujedno svrstali u Top 3 Tech House izvođača na Beatportu. Dennisova kombinacija španskih elemenata iz svog rodnog mesta i brzih ritmova su ga više puta doveli i do No. 1 Chart-ova pa nije ni čudo da ostali velikani kako što su Jamie Jones, Joseph Capriatti, Roger Sanchez i Marco Carola redovno vrte njegove trake na Ibizi i najvećim festivalima.

U kombinaciji sa Footworks brendom, crvenom tematikom, brzim ritmovima, najkvalitetnijim zvukom, Fluid performerima kao i lineup-om koji čine Pablo PandaDimitri JUn Padre i Mene, 24. februara u klubu Drugstore možemo očekivati pravi SHOW koji je i glavni akcenat svakog Footworks događaja!

Prošlog vikend, u klubu Kult organizovan je prepun Footworks Showcase. Pored Dimitri J-a i Un Padre-a, u gostima je bio DJ i Producent iz Amsterdama, sceni poznat pod imenom Rayzir, a kako je bilo možete pogledati na slikama dole.

Footworks Showcase u klubu Kult gde je nastupio Rayzir, januar 2023. godine. Fotograf Benny - Take A Moment.
Foto: Benny – Take A Moment.
Footworks Showcase u klubu Kult gde su nastupili Un Padre i Dimitri J, januar 2023. Fotograf Benny - Take A Moment.
Foto: Benny – Take A Moment

Za kraj, uživajte u nastupu Dennis Cruz-a u Beogradu, sa Time:Code događaja na krovu Galerije:

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor