Zemljotres na Jazu: Skrillex za spektakl na otvaranju Sea Dance festivala

 

Jedna od najznačajnijih muzičkih ikona današnjice Skrillex, nastupiće 14. jula na plaži Jaz, na spektakularnom otvaranju Sea Dance festivala! Sa ukupno osam osvojenih Gremi nagrada, Skrillex trenutno drži rekord među izvođačima elektronske muzike i jedan je od pet najplaćenijih elektronskih muzičara na Forbsovoj listi.

Skrillex nadilazi elektronsku muziku i kao zvanično jedan od deset najuticajnijih muzičara današnjice na “Billboard Social 50” listi se nalazi sa preko četiri milijarde YouTube pregleda, 20 miliona Fejsbuk fanova, pet miliona na Tviteru i četiri miliona pratilaca na Instagramu, ispred muzičkih zvezda kao što su Madonna, Calvin Harris i drugi

Skrillex LIVE – “EXIT is the best European Festival” (Full HD):

Ovaj višestruko nagrađivani američki producent 2014. održao je jedan od najposećenijih i najenergičnijih nastupa u istoriji glavne bine Exita. Oduševljen festivalom i atmosferom na tvrđavi, odlučio je da ostane i zatvori Dance Arenu, zbog čega je propustio let, te se odlučio da bukira privatni avion par dana kasnije i ostane u Novom Sadu do kraja EXIT festivala! Upravo su sjajni utisci sa Petrovaradinske tvrđave, kao i predivan ambijent plaže Jaz, bili više nego dovoljan razlog da Skrillex izmeni plan turneje kako ne bi propustio nastup na Sea Dance festivalu!

Skrillex, čije je puno ime Sonny John Moore, muzičku karijeru je počeo kao pevač i gitarista kultne američke grupe From First To Last, sa kojima je čak išao i na Warped turneje u periodu od 2004. do 2007. Ubrzo potom kreće u samostalne vode kao izrazito talentovan producent i za veoma kratko vreme je postigao planetarnu popularnost zahvaljujući singlovima “Scary Monsters and Nice Sprites” i “Bangarang”, te kroz različite muzičke projekte sa brojnim velikanima elektronske muzičke scene. Tokom protekle godine, zajedno sa drugim hitmejkerom Diplom, izdao je album pod nazivom Jack Ü, što mu je na nedavnoj dodeli Gremi nagrada, donelo nove dve zlatne gramofonske statuete i to za najbolju dens numeru “Where Are You Now” urađenu u saradnjiJustinom Biberom, kao i za najbolji dens album “Skrillex and Diplo present Jack Ü”. Skrillex kroz svoje, uvek vrhunski isproducirane nastupe, pokreće razmenu moćne, nezaustavljive energije za koju sâm često kaže da je ono što čini njegove nastupe zaista spektakularnim.

Registracija EXIT Avantura early-bird ulaznica je počela!

Registracija EXIT Avantura early-bird ulaznica je počela za sve one koji su četvorodnevnu ulaznicu za EXIT kupili do 14. 01. i time stekli pravo za besplatan komplet ulaznica za Sea Dance i to na ovom linku. Registracija  traje do 31. marta!

Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 5.990, odnosno 3.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta samo6.990 dinara, što je ušteda od 60% u odnosu na finalnu cenu! Ulaznice su dostupne putem www.exitfest.org, te u prodajnoj mreži Gigs Tix na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare Vulkan, te lanac prodavnica Corner Shop. I ove godine ljubitelji Exit Avanture imaju mogućnost da u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica po ovim cenama i da ih otplaćuju na rate sve do 30. juna!

U toku je i prodaja povlašćenih ulaznica za srednjoškolce i studente po cenama od 5.999 dinara za Exit Avanturu, te 5.499 dinara za Exit festival, a ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tix uz validnu đačku knjižicu ili indeks.

Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 65 evra za Exit ili 89 evra za celu Exit Avanturu.

Avatar photo

Autor: Igor