ŽENA DOBILA SUDSKU ZABRANU PRILAŽENJA JOHNU DIGWEEDU

 

49-godišnjakinja je proglašena krivom za slanje e-mailova eksplicitnog seksualnog sadržaja Johnu DigweeduSharon Rennie iz Dundeeja pojavila se na sudu, gdje joj je određena uslovna zatvorska kazna od 120 dana. Dobila je i zabranu prilaska Digweedu te kaznu od £100.

Rennie je slala eksplicitnu poštu šefu Bedrocka u razdoblju od juna do oktobra, na koju on nije odgovarao, pokušala je doći do njegovog telefonskog broja preko njegovog agenta, a čak se pojavila ispred njegove kuće u Sevenoaksu, u Kentu, tvrdeći da ima zakazan intervju s njim.

Kako piše Kent Online, optužena je naletela na Digweeda na The Social Festivalu prošle godine, rekavši mu “Lepo te je videti, ideš li kući sa mnom?”, pre nego su je obezbeđenje izbacilo.

Tokom suđenja, Rennie je rekla: “Ne mogu izraziti koliko mi je žao. Neću više nikad pristupiti nekom ili napraviti išta što bi moglo prouzrokovati probleme. Samo želim ići kući.”

Zabrana prilaska za Rennie znači kako ne sme kontaktirati Digweeda i njegovu suprugu, niti odlaziti u Sevenoaks sledećih pet godina.

 

Izvor: mixmagadria

Avatar photo

Autor: Igor