Zenker Brothers izbacuju drugi album pod nazivom ‘Cosmic Transmission’

 Zenker Brothers izbacuju drugi album pod nazivom ‘Cosmic Transmission’

Dario i Marco Zenker, nama poznatiji kao Zenker Brothers, će sledećeg meseca izbaciti svoj drugi po redu album, koji nosi naziv “Cosmic Transmission”.

Ovaj album dolazi nakon njihovog prvenca Immersion iz 2015. godine koji su potpisali za sopstveni lejbl Ilian Tape. O albumu su otkrili jako malo, ali su ovom dvosmislenom izjavom verovatno zainteresovali veliki broj ljudi.

“U neko drugo vreme osećalo se kao da samo nepredvidivi ekstremni događaj može promeniti način na koji odaberemo zajednički život. Sada se osećam tako ludo, može biti nestavno, ali uvek se setite da smo samo mali mikro-svemirski brod koji putuje kroz džinovski univerzum. Kad ništa nije sigurno, sve je moguće. Mi smo jedno. Jedna ljubav.”

Dario i Marco su zajedno počeli da rade još ranih 2000-ih. Dario, stariji brat, je od roditelja dobio prvi par gramofona još kada je imao 15 godina. Marco se za elektronsku muziku zainteresovao malo kasnije, te su 2007. godine osnovali Ilian Tape, kao platformu za njihove radove i produkciju. Od izdanja “Immersion” prošlo je dosta vremena, ali su se zato na njihovoj etiketi pojavljivala veoma jaka imena današnjice kao što su Stenny, Skee Mask, Surgeon, Walton, Pessimist, Galaxian i drugi.

Tracklist
01. When Nothing Is Safe
02. Who’s In Control
03. Intense Incense
04. Natural Connection
05. Sphere Force
06. Divided Society
07. Transforming Well
08. One For All
09. Reset
10. Let Loose
11. Transcending

“Cosmic Transmission” će slušaocima biti dostupan 15. oktobra, ovde možete unapred poručiti ovo izdanje, dok na linku ispod možete poslušati kako zvuče trake sa istog.

Izvor:XLR8R

Avatar photo

Autor: Igor