Živa legenda Ricardo Villalobos po prvi put u Zagrebu

 

Nakon uspešnog prvog We Love Sound eventa, organizatori Sonus festivala, 18. oktobradovode jednog od najpoznatijih izvođača elektronske muzike danas u legendarnu zagrebačku diskoteku The Best Venue Hall.

Ricardo Villalobos planetarno je poznato ime u muzickim krugovima, a domaćoj publici zbog sad već legendarnih closing after partyja na Sonus festivalu koji ponekad traju i 24 sata nakon završetka festivala, gde Ricardo i njegova ekipa svaki put osiguraju provod za pamćenje i pravo muzicko putovanje. Iako je gostovao u svim delovima sveta, zagrebačka publika će Villalobosa imati prilike čuti po prvi put.

Ovaj Čileanac odrastao u Nemačkoj i već 20 godina s adresom u Berlinu, na sceni je više od 25 godina te osim po svom osebujnom muzickom stilu koji je teško svrstati u jedan muzicki pravac te vrlo harizmatičnoj ličnosti, poznat je širim masama po službenom remixu za Depeche Mode što se jako malo producenata na svetu može pohvaliti.

Njegovi redovni nastupi u klubovima Panorama Bar/Berghain, Fabric u Londonu, Robert Johnson u Offenbachu ili Amnesiji na Ibizi uvek ostavljaju snazan i nezaboravan utisakDrugi We Love Sound event u Zagrebu biće ujedno i proslava 15 godina postojanja Klubske scenejednog od najpoznatijih hrvatskih portala koji prate elektronsku muziku u regionu i svetu.

Uz Ricarda, 18. oktobra, nastupiće i Ian F. iz Slovenije, jedan od vlasnika Colours Music etikete i party brenda, te domaća podrška, Sergej Snooze, osnivač zagrebačkog kluba Sirup

Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine
https://www.entrio.hr/event/sonus-presents-
welovesound-ricardo- villalobos-ian- f-sergej- snooze-3634 i prodajnih mesta. Ograničeni broj early bird karata je trenutno u ponudi i iznosi 1.700 din tj. Oko 14 EUR.

Pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama

FB event: https://www.facebook.com/events/1787559294851679/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

 

Avatar photo

Autor: Igor