Zlatni House hitovi iz prošlosti u Beogradu!

Belgrade Banging ekipa je odlučila da vas vrati nazad ka starom dobrom zvuku, starim HOUSE hitovima, početcima tzv.EDM industrije, tako da ludi mart u Plastiku završavaju putovanjem u prošlost. Uživaćete uz stare House Classic-e iz 2002-2009 uz srpski duo : “THE BEATSHAKERS”

THE BEATSHAKERS-i su najpopularniji srpski producenti. Njihov prvi singl “Ma Cherie” je izašao u 2009. Od tad, singl ‘Ma Cherie’ je nagradjen “Hitom godine” u Srbiji na nekoliko nacionalnih radio stanica. Tri godine kasnije, verzija ‘Ma Cherie’, koja je napravljena u saradnji sa DJ Antoine-om, je postala jedna od najvećih hitova sveta u 2012. ‘Ma Cherie’ je dostigla prvo mesto u skoro svakoj zemlji Evrope na ITunes-u. Preko 45 milliona ljudi je pregledalo video na YouTube-u.

 

U medjuvremenu, u Srbiji, The Beatshakers-i su izbacili 2 singla. ‘Prisoner’ je dostigao #1 na MTV Adria Chart-u, a krajem 2010, izbacili su hit “Who’s gonna stop me now” sa jednom od najpopularnijih srpskih pop pevačica „Aleksandra Radović“. Singl je imao instant uspeh i slušanost.

GRATIS : Banging ekipa u saradnji sa Go2 Travel Agency deli 2 putovanja na Go2 Uranak koji se dogadja na Srebrnom Jezeru (01. maj – 04. maj 2014.)

DJ Pult :

Warm up – Oakich

Headline – TheBeatshakers

Outro – Tom Gepard

Ulaz slobodan,rezervacije obavezne

Četvrtak, 27.Mart

Info i rez : 060.69.18.487

Avatar photo

Autor: Igor