Žurka o kojoj Novi Sad ne prestaje da priča dobija nastavak! Cage Rage Vol. 2!

 Žurka o kojoj Novi Sad ne prestaje da priča dobija nastavak! Cage Rage Vol. 2!

Nikada do sada ranije vidjen, koncept “Cage Rage” ostavlja publiku bez daha samim kavezom na sredini objekta, uz jedinstven osećaj underground-a. Prva žurka je ostavila takav utisak na Novi Sad i celu Srbiju, da je pitanje svih klabera bilo – Kada će biti organizovana nova žurka?

Organizor Etom Records koji je jedan od retkih techno label-a na našim prostorima je odlučio da obraduje sve ljubitelje najkvalitetnijeg techno zvuka i ovog novog koncepta svojom novom žurkom koja je zakazana za 20. novembar u prostoru K9 Station u Novom Sadu. Eventi koje organizuje Etom Records uvek su ispraćeni od strane Audiolab tima sa profesionalnim i veoma retkim zvukom na planetarnom nivou – Axios One od proizvodjača MM Acoustics.

Kao pre svega Etom je koncept gde je bitna iskrena ljubav prema odredjenom žanru muzike, zelja za originalnošću i samostalnim radom. Etom organizacija nastaje kao posledica užeg pogeleda na svet muzike, posle veće količine organizovanih žurki od strane Muhija koji je osnivač ovog rastućeg brenda techno muzike.

Muhi nam dolazi iz Novog Sada, a upravo on Nemanja Pavlović postaje lako prepoznatljiv za vrhunski techno zvuk i to tvrd, brz, mračan sa modularnim i acid sekvencama. Što se tiče produkcije izdavao je za etikete: Dolma Rec, DSR Digital, BFT Records, Hybrid Rec, NPR Limitless, Etom Records, mTechno Records , Tauten, SMR Underground, Underground BeatCode Records, Global Tribe Records, The Seed…

Nekoliko njegovih traka je našlo mesto na Beatport Hard Techno / Techno Top 100 listama, kao i u Top 10 listama etiketa sa kojima je sarađivao. Do sada je beležio nastupe na raznim lokacijama, radio emisijama, najpopularnijim klubovima u regionu, Green Love Festivalu, Exit Festivalu… DJ pult je delio sa Fatimom Hajji, SNTS, Conrad Van Orton, Oxiom, a takodje ono što mora da se napomene je da je Pobednik “Let’s Mix It” takmičenja u kategoriji Live Act.

Zajedno sa Muhijem na ovoj jedinstvenoj žurci će nastupiti još i mlade nade andergraund zvuka i to: Kluzo, Asarri i Endzi.

Karte možete kupiti klikom ovde za simboličnih 400,00 RSD. Dodjite i podržite ovaj kvalitetan andergraund projekat.

Instagram: muhi309
FB: www.facebook.com/MuhiDJ309
Soundcloud: https://soundcloud.com/muhidj
Bandcamp: https://muhi.bandcamp.com/
E-mail: nemanja.muhi92@gmail.com

Etom:
Instagram: etom_records
FB: www.facebook.com/etomsound
Bandcamp: etomrecords.bandcamp.com/releases
E-mail:etomsound@gmail.com

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor