DELIMO KARTE :: DJ JOHN DIGWEED i GUY J STIŽU U BEOGRAD 8. APRILA!

Idemo dalje, posle mnogo najava, šuškanja i priča po gradu, sada i zvanično, progressive legenda John Digweed stiže u Beograd 8-mog aprila, a zajedno sa njim će puštati i sjajni GUY J.

Karijera John Digweeda poznata je po eksplozivnoj energiji koja se već dve decenije ne menja. On je osnivač agencije Bedrock Records, doma DJ zvezda kao što su Hernan Cattaneo, DJ Sneak, Christian Varela, Marco Bailey. Autor velikih hitova Gridlock i progressive himne Heaven Scent, bio je desetogodišnji rezident u najpoznatijem njujorškom klubu “Tvil”, a potom i izglasan za najboljeg svetskog underground DJ-a. U svojim setovima kombinuje različite stilove, od progressive house-a, tehna, tech housea pa sve do minimala. Za razliku od mnogih drugih, John ostavlja poseban zvučni pečat zbog čega ga ljubitelji elektronske muzike širom sveta obožavaju. Upravo to pokazuju svakonedeljni nastupi u najvećim svetskim klubovima, tokom kojih fuzija originalnih instrumentalnih talasa sa potporom snažnih bas ritmova ostavlja bez daha!

Poslednji put smo slušali Digweed-a prošle godine u Luci Beograd kada je napravio rejv za pamćenje i sa punim pravom jedva čekamo njegovo novo gostovanje posle samo godinu dana.

Pogledajte kako je bilo na prošloj žurci:

Zajedno sa John Digweed-om nastupiće i sjajni izraelski DJ i producent GUY J. Ovaj momak iz Tel Aviva koji je svoj producentski prvenac u vidu singla “Never Say No” objavio pre više od 10 godina, postao je jedno od “zaštitnih lica” među svim poštovaocima kvalitetne elektronske muzike. Do sada je u Beogradu puštao dva puta i oba puta je napravio atmosferu koja se dugo pamti.  

DATUM: 08.04.2016
MESTO: Luka Beograd
LINE UP: John Digweed, GUY J, Bokee i Marko Nastić.

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 3X2 KARTE ZA GOSTOVANJE PROGRESSIVE MAJSTORA JOHN DIGWEED-a I GUY J-a. SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE VAŠE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “PROGRESSIVE MAJSTORE”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO SUTRA DO 23H KADA ĆEMO IZABRATI SREĆNE DOBITNIKE.

Avatar photo

Autor: Igor