Zvezde Afterlife etikete The Element i Øostil 3. juna na Naissus Festivalu!

 Zvezde Afterlife etikete The Element i Øostil 3. juna na Naissus Festivalu!

Naissus Festival ovog leta ugostiće zvezde čuvene Afterlife etikete, malteškog DJ-a i producenta The Element kao i mladu argentinsku zvezdu u usponu Øostila, koji će se publici u Nišu predstaviti 3. juna na omiljenoj Letnjoj pozornici u Niškoj Tvrđavi. 

Ulaznice za letnje izdanje Naissus Festivala prodaju se po početnoj ‘early bird’ ceni od 1000 RSD za regularne, odnosno 1500 RSD za VIP. Karte su dostipne online i na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i u Nišu u Oskar kafeteriji

Uzbuđenje pred ovaj nastup dodatno pojačava i činjenica da će čitav festival ispratiti i audio-vizuelni spektakl po prvi put viđen u Nišu. 

Sean Sammut, poznatiji kao The Element, prisutan je na DJ sceni čitavih 30 godina. U svojoj dugoj karijeri saradjivao je i nastupao gotovo sa svim velikanima globalne scene poput Tale of Us, Mathame, Mind Against, Richie Hawtin, John Digveed, Green Velvet, Dixon i drugima. Kako je postao sastavni deo Afterlife porodice, svojim hitovima poput ,,Judgment Day” i “Ryder” istakao je sebe u prvi plan na svim zajedničkim nastupima ove etikete. 

Øostil je svojim emotivnim setovima kupio publiku od prvog dana i postao jedan od najtraženijih mladih DJ-eva današnjice. Melodični techno i prepoznatljiv Afterlife zvuk utkani su u njegovu uzbudljivu produkciju koja prati njegov vrtoglavi uspon u koji će publika u Nišu imati prilike da se uveri kroz najavljeni muzičko-scenski spektakl pod njegovom dirigentskom palicom.

Podrška hedlajnerima večeri biće jedan od najtalentovanijih DJ-eva Sarajevske scene sa prebivalištem u Londonu Goran Emkić kao i miljenik domaće publike D.R.N.D.Y

Avatar photo

Autor: Igor