031 Republic / DBDZ / Depra • 28-01-2017 • DOT

 

Domaća klupska publika imaće priliku da u subotu 28. januara u klubu DOT uživa u sjajnim setovima 031 Republic dvojca Luka Vukovića b2b Ivan Radojević, Depre i Dušana Lazovića iz DBDZ kolektiva. Ekipa koja u poslednjih godinu dana često sarađuje i na svojstven način obeležava beogradsku andergraund scenu svojim minimal house zvukom priuštiće vam pravi muzički užitak.

Luka Vuković i Ivan Radojević (031 Republic) su DJevi koji dolaze iz Užica, a trenutno žive u Beogradu. Putovanje kroz ritmove i emocije koje donosi muzika počelo je veoma rano, pa se Luka oprobao kao bubnjar a Ivan kao bas gitarista i taj senzibilitet i kompletno muzičko poklapanje preneli su na elektronsku muziku. Domaću klupsku scenu osvojili su jedinstvenim stilom miksanja, ogromnom harizmom i pozitivnom energijom koja pleni svaki klub ili neki drugi prostor za ples. Njihovi muzički počeci vezuju se za tehno. S vremenom u priču ulazi i house, pa svoje setove usmeravaiju ka autentičnom tech house zvuku, koji dalje dovode do tech i micro žanrova. Sada svoj muzički stil definišu kao tech, micro i minimal sa povremenim primesama house zvuka u svim svojim oblicima. Iako im se stil vremenom razvijao i menjao, na bini se sjajno dopunjavaju i dele veliku strast koju prenose na publiku i od samih početaka uspešno gaje jedinstveni gruv koji sada već njihov zaštitni znak. Kad je rec o techno muzici, pult su delili sa Der Dritte Raum, Cristian Varela, Dubfire, Perc u nastavku karijere sa Silicone Soul, Guti, Valentino Kanzyani i mnogim drugima.

Depra jedan od osnivača organizacije Falso Berlina producent i vrsni di-džej čijim se nastupima domaća klupska publika uvek obraduje. Izdavao je muziku za Digital Structures, LoveZone records, Selected, Crossfade Sounds.

DBDZ kolektiv se svojim stavom i stilom odmah istakao iz mase i pokazao kao jedno od najvećih osveženja na domaćoj sceni. Svojom muzičkom vizijom i načinom na koji promovišu potpuno novi zvuk osvajaju čak i one najizbirljivije slušaoce i prisvajaju ih u publiku. Tokom dve godine njihovog postojanja i razvijanja pronšli su se u nijansama minimala i house-a tonova kojima boje svoje maratonske setove. Ugostili su Varhata, Rich NxT-a iz FUSE-a, Alexisa Cabreru, jednog od predvodnika rumunske underground scene Paul K-a i ostale izvođače njima srodnog zvuka. A u subotu ih reprezentuje Dušan Lazović.

http://bit.ly/031RepublicDBDZDepra

Luka Vuković b2b Ivan Radojević / 031 Republic
http://bit.ly/mixcloud031Republic 
http://bit.ly/mixcloudLukaVukovic 
http://bit.ly/mixcloudIvanRadojevic


Dušan Lazović / DBDZ
http://bit.ly/mixcloudDBDZ 

Avatar photo

Autor: Igor