10 traka Richie Hawtina koje verovatno niste čuli do sad!

 

DJ i producent koji je na sceni više od dvadeset godina, jedan od najpoznatijih i najpoštovanijih na svetu kako od strane publike, tako i od strane svojih kolega, iza sebe ima mnogobrojna izdanja pod mnogim svojim raznim imena kao što su PLASTICMAN, JACKMASTER, CUBYERSONIC i mnoga druga, a mi vam donosimo deset njegovih traka koje do sad niste verovatno čuli, a još manje da su tu upravo Ričijeve trake. Ove njegove trake su većinom iz perioda 90. tih godina kada je on tek pokušavao da se pronadje u nekom od stilova elektronske muzike, pa je šarao od tehno muzike, pa da ambijentala.

F.U.S.E. – Nitedrive

Upravo ova njegova traka je pravi ambijental i kada bi vam neko rekao da je ovo producirao Richie Hawtin, nikada mu ne biste poverovali. 

Circuit Breaker – Trac-X

Ova traka je sami techno, tj. onaj HARD TECHNO koji Richie definitivno više uopšte ne pušta niti producira.

Jack Master – Bang The Box

Richie kao producent čuvenog house-a iz Čikaga.

Spawn – Infiltrator

Cybersonik – Technarchy

Njegov čuveni nik “Cybersonik” je iz vremena dok je saradjivao i producirao sa legendama detroit techno-a Daniel Bell-om i John Acquaviva-om.

UP! – Spiritual High

Blunted Dummies – House For All (House 4 All Robots Mix)

Ovde nam je Richie u fazonu deep house-a iz 1993. godine.

0733 – Record Bass Story

Hardtrax 1 – Hardphunk

Robot Man – Hypno-Freak

I za kraj njegova traka iz 1992. godine kada se vidi da je bio jako puno ispred vremena, jer je već u to vreme producirao minimall techno koji je tek postao popularan pre nekoliko godina, a poslušajte kako je to zvučalo devedesetih godina kada je Richie producirao ovu traku.

Avatar photo

Autor: Igor