EXIT Dance Arena predstavlja Stereotip sa Dixonom i Petrom Dundovim

 

Na prvom beogradskom izdanju Stereotipa muzičko-plesne manifestacije čija su se prva dva izdanja sa velikim uspehom desila u Zagrebu, već najavljenim izvođačima Dixonu, Felveru, Kristijanu Molnaru i Schwabi, pridružiće se cenjeni hrvatski muzičari – Petar Dundov i Dav.

Dixonov nastup u SKC-u poslužiće i kao odlična uvertira u ovogodišnji Exit festival, gde je jedan od predvodnika Dance Arene. Kontigent early bird karata po ceni od 900 RSD je rasprodat, pa su sada dostupne ulaznice po promotivnoj ceni od 1.200 RSD koje se mogu kupiti putem servisa Eventim Srbija, kao i online. Na sam dan manifestacije, ulaznica će moći da se kupi po ceni od 1.500 RSD.

Hrvatski muzičari sa svetskim karijerama, Petar Dundov i Dav, će se beogradskoj publici u Studentskom kulturnom centru predstaviti ekskluzivnim nastupima uživo. Petar Dundov već dvadeset i pet godinapravi inteligentnu i harmoničnu muziku koja istovremeneno tera na razmišljanje i na ples što mu je obezbedilo veoma veliki broj vernih obožavaoca. Dundovljeve trake u svoje setove redovno uvrštaju i muzički znalci kao što su Adam Beyer, Laurent Garnier, Hernan Cattaneo, Richie Hawtin i drugi. Na nastupu uživo na beogradskom Stereotipu, predstaviće se sa poslednjim albumom Sailing Off The Grid objavljenom na kultnoj belgijskoj etiketi Music Man.

Svojevremeno prozvan “hrvatski Pure Science”Davor Stošić – Dav, muzičko-producentski zanat je usavršavao još u ranim devedesetima. On u SKC stiže uz zvuk inspirisan tech-house i deep-techom, koji neguje i u svojoj izdavačkoj kući Privateer. Iza sebe ima preko 40 izdanja, a neka od njih će publika u SKC-u čuti uživo. Dav je poznat po svom dinamičnom live nastupu i po dobrom običaju da publiku uvek iznenadi nekim novim i još uvek neizvedenim pesmama.

Stereotip SKC pomera vreme okupljanja i početak okupacije plesnog podijuma zakazuje za 17:00, umesto za prethodno najavljenih 16:00, a plesaće se do kasnije u noć pošto se žurka produžava sa prvo planiranih 01:00 na 02:00.

Kako biste se među prvima ukrcali na ovaj muzički brod koji plovi jedrima punim dobre energije i još boljih muzičkih tonova, putem servisa Eventim nabavite ulaznice od 1.200 RSD. Ulaznice po ceni od 1.500 RSD moći će da se kupe na dan žurke.

Avatar photo

Autor: Igor