12-GODIŠNJI DEČAK ORGANIZOVAO TAJNI REJV U WC-U KATOLIČKE ŠKOLE!

 12-GODIŠNJI DEČAK ORGANIZOVAO TAJNI REJV U WC-U KATOLIČKE ŠKOLE!

Provodili su dobrih tridesetak minuta dok učitelji nisu primetili šta se zbiva.

U katoličkoj školi St. Antony’s u Urmstonu u okolini Manchestera jedan je dvanaestogodišnjak upao u barem nama prilično zabavne probleme sa svojim učiteljima. Naime, dečak pod imenom Cael Bell organizovao je rejv u školskom WC-u!

Cael je do sada svoje DJ snove ostvarivao na žurkama u svojoj sobi, no jednog je jutra naumio svoje veštine prezentovati u školi pa je svoju kvalitetnu DJ opremu spakovao sa tim na umu. Njegova majka se seća da je tog jutra pre polaska u školu bio neuobičajeno dobro raspoložen pa joj je bilo jasno da nešto smea, ali nije ni slutila o čemu je reč.

Svom projektu pristupio prilično organizovano i studiozno – oglasio ga je na Snapchatu, pozvao je sve dečake iz svog razreda, a svaki je gost dobio sok Lucozade i čokoladicu Cadbury Twirl. Djuskali su dobrih tridesetak minuta dok učitelji nisu primetili šta se zbiva. Logično, nisu bili toliko oduševljeni koliko mi, ali su u svemu videli i zabavnu stranu pa ih nisu posebno kaznili, samo su malom promoteru nakratko konfiskovali opremu.

Legendo, samo tako nastavi!

Avatar photo

Autor: Igor