3 pitanja za 30 sekundi za tehno legendu Marka Brooma!

 
 
Mark Broom, jedan od najvećih baja britanske tehno scene i čovek koji je praktično oblikovao zvuk sa ostrva, nastupiće 23. oktobra u Depo magacinu na promociji treće ploče srpskog tehno labela Lucky light LTD, na kojoj se našao sa Gary Beckom i Speedy-jem. Mi smo ga uhvatili na 30 sekundi i postavili mi tri brza pitanja. Evo šta nam je rekao!
 
Bio si veoma zauzet ove sezone,uostalom kao i poslednjih 20 godina. Šta ti je bio hajlajt sezone? I da li posle toliko vremena nekad ostaneš bez elana, da imaš osećaj da si se umorio?  
 
Nikada! Još Imam eneregije. A mogu da kažem da su mi sve žurke ove godine hajlajt sezone 🙂
 
Pet tehno faca po tvom izboru?
 
Patrik Carrera, Diskretna kolo, Robert Hood, James Ruskin, every one else.
 
 
Reci nam tri najvažnije stvari koje su ti se desile u karijeri?
 
Moje novo izdanje koje će izaći na Robert Hudovom “M-Plant” lejblu, album koji sam izdao za “Skam Records” koji sam uradio zajedno sa James Ruskin-om kao “The Fear Ratio”, i treće je da i dalje volim svoju traku “Satellite” koju sam producirao za svoj lejbl “Beard Man”.
 
Prvi kontigent od 100 ulaznica po 690 dinara rasprodat je za svega tri dana i nova cena je 990 dinara. Karte se mogu kupiti u DD Tickets u Strahinjića Bana 22, svim Win Win radnjama u zemlji ili putem sajta www.ddticekts.rs.
Avatar photo

Autor: Igor