Vikend u Tjubu!

 

Retro Techno party

Žurka pod nazivom „Retro Techno“ održaće se u subotu 17. oktobra i obradovaće sve ljubitelje starog techno zvuka, kao i one nostalgičare koji bi želeli da se podsete kakav je techno harao klubovima elektronske muzike devedesetih godina. Za DJ pultom posle dužeg vremena naći se naš poznati i visoko uvaženi Marko Milosavljević, kao i njegov kolega Sale L, koji će zavrteti ploče do ranih jutarnjih časova. Ulaz će biti besplatan do ponoći, a nakon toga će cena karte iznositi 250 dinara.

Marko Milosavljević je karijeru počeo kao deo poznate DJ organizacije Teška Mašinerija, zajedno sa Dejanom Milićevićem i Markom Nastićem. Nastupao je u mnogim klubovima na Balkanu, i na svim važnim događajima uključujući EXIT i festivale u Velikom Britaniji, Španiji, Holandiji. Bio je label menadžer prve i najpoznatije domaće etikete Recon Warriors i pod-etiketa Recon Light i Traffica Records, koje su u katalogu imale više od 50 izdanja.

Završio je muzičku školu u Trsteniku, odsek klavira, te je muzikom počeo da se bavi već u osmoj godini. Krajem 1999. godine pa do 2005. u nekim kraćim intervalima dosta vremena je proveo u Berlinu, po prodavnicama ploča i povezao sam se sa nekoliko šopova i tako mogao da dobije muziku koju je želeo. Održao je odličnu saradnju sa svojim starim kolegama Nastićem i Milićevićem, pa ih publika često može videti zajedno po različitim žurkama i festivalima.

Sale L ili ti Saša Ledić, beogradski DJ sa više od deset godina iskustva u mixovanju starog techno zvuka. Klaberi ga najčešće mogu čuti u klubovima The Tube i Svemirska kafana. Vrlo je poznat i publici koja prati i hip hop scenu, pošto član grupe THC la Familija.

Mancha + Panić + Andreja Zelić

Petak je, kao što već klaberi znaju, rezervisan za dobar provod u Dobračinoj 17. Ovog puta ekipa Tjuba 16. oktobra predstaviće vam žurku na kojoj će Mancha, Mark Panić i Andreja Zelić pokazati svoje veštine miksovanja, odabira muzike i na kraju zapaliti podijum za djuskanje. Ulaz će biti slobodan do ponoći, a nakon toga će se naplaćivati 250 dinara.

See you on the dancefloor!

Tekst: Iva Arifaj

 

 

Avatar photo

Autor: Igor