4. Drop Sensei rođendan

 

ŠURENJE – AUDIO (UK) – PYTHIUS (NL) – KRYPTOMEDIC (GER)
4. DROP SENSEI ROĐENDAN – 26.03.2016. – SKCNS FABRIKA

Za proslavu 4. rođendana Drop Sensei organizacije, publika će imati priliku da čuje britansku legendu drum and bass muzike – AUDIO, čiji će to biti prvi nastup ne samo u Srbiji na Šurenju, nego na celom Balkanu – na ovu činjenicu je organizacija posebno ponosna.

Takođe, pridružuje se mlada i talentovana zvezda u usponu iz Holandije – PYTHIUS koji predstavlja BLACKOUT izdavačku kuću iza koje stoje BLACK SUN EMPIRE. Celokupan događaj će biti propraćen izuzetnim glasom MC KRYPTOMEDIC iz Nemačke, koji je jedan od najboljih MC-jeva danas u svetu.

Veče će upotpuniti prijatelji i gosti Drop Sensei-a: Kodin iz Zagreba, Fallout iz Tuzle, Džonidža i MC Bo_JAH iz Beograda, i mlada zvezda iz Novog Sada, Rcallz.

Cene karata:

PROMO 1: 690 RSD – RASPRODATO
PROMO 2: 990 RSD – RASPRODATO
REGULARNA: 1190 RSD
VIP: 1990 RSD

Pretprodaja se vrši ONLINE na www.gigstix.com kao i na glavnoj Gigstix biletarnici u ulici Kralja Aleksandra 12 (TC Pariski magazin, Novi Sad), pon-pet: 9-19.30h, sub: 10-15h
Takođe kartu možete kupiti u celoj Srbiji, samo proverite adrese prodajnih mesta na ovom linku: http://gigstix.com/prodajnamreza

 

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/459227040927864/

DROP SENSEI WEB PORTAL: http://www.dropsensei.com/

DROP SENSEI FACEBOOK: https://www.facebook.com/dropsensei

DROP SENSEI YOUTUBE: http://www.youtube.com/dropsensei

 

Avatar photo

Autor: Igor