6 stranaca i maratonski rejv u Tjubu u naredna dva vikenda!

 

The Tube nastavlja apsolutnu dominaciju u beogradskom underground klabingu ove sezone i ovog vikenda ponovo svojim gostima predstavlja dva strana gostovanja.

U petak 11.03. u goste dolazi sjajni mladi Emanuel Satie. Ovaj rođeni Berlinac koji živi i radi u Frankfurtu je svoj proboj na svetsku scenu doživeo pre nekoliko godina izdanjima za etikete kao što su Get Physical, čiji su jedni od osnivača Booka Shade, zatim Saved Records koji je u vlasništvu Nicka Fanciullia kao i čuveni label Suara. Cena karte će biti 500 RSD i moći će da se kupe na ulazu u klub na veče žurke. Domaću podršku pružiti Alexandar Ivković (Desolat), John Belk (The Tube Records) i Marko Vuković (Happy People).

Samo dan kasnije, vreme je za novi vrhunski rejv u “hramu beogradskog klabinga”, jer u goste dolazi slavni belgijski producentski dvojac, Filterheadz. Braća Bert i Maarten Wilmaers su se upisali u anale elektronske muzike hitovima kao što su “Sunshine” i “Yimanya”, a tokom prethodnih skoro 20 godina su radili sa gotovo svim većim imenima u svetu elektronske muzike i na najvećim svetskim festivalima kao što su I Love Techno, Dance Valley, Tomorrowland i drugi. Nakon dosta eksperimentisanja sa žanrovima, 2015. godine su se ponovo vratili na mapu techno izvođača sa izdanjima za labele među kojima su MB Elektronics, Intec, 1605, Bedrock, Deeperfect, Bitten i drugi. Njihovi singlovi “Flying Colours” i “Curve” urađeni pod okriljem Toolrooma su zauzeli visoka mesta na listama širom sveta, a u Tjubu sviraju u subotu 12.03. Karte će koštati 500 RSD i moći će da se kupe na ulazu u klub na veče žurke.


A kao što svi znamo – jedina stvar bolja od dva rejva od po šest sati je jedan rejv od skoro 12 sati! Zato je The Tube odlučio da narednog vikenda, i to u subotu 19.03. svim beogradskim klaberima podari jedan ovakav maratonski techno spektakl, koji će početi u subotu od 23:00 i trajati sve do 10:00 (a možda i duže) narednog jutra. I ovaj event, koji će biti održan u okviru sve popularnijeg serijala žurki pod nazivom NEĆU KUĆI će okupiti strane izvođače među kojima su German Brigante (Get Physical) kao i Detlef (Moon Harbour / Defected). Od domaćih imena na spisku su Neutron, Danijel Čehranov, Vuk Smiljanić, Kid Kimi, Zwein koji čine Nemanja Tankosić i Nenad Jovanović, zatim Nemanja Vanović i John Belk.


Karte su već u pretprodaji u svim WinWin shopovima kao i preko sajta www.ddtickets.rs po ceni od 500 RSD. Dan pre ovog dugometražnog rejva, u petak 18.03. će u Tjubu nastupiti Lewis Fautzi, mladi portugalski DJ koji je “eksplodirao” na svetskoj sceni 2013. godine, kome će domaću podršku pružiti legende domaće techno scene Boža Podunavac i Speedy.

Avatar photo

Autor: Igor