7 Najboljih trenutaka prvog vikenda Ultra Music Festivala u Majamiju

Bilo je svega,mnogo dobre muzike,smeha,suza, “golotinje” i najviše dobrog raspoloženja i zabave.

Ovo je 7 najzanimljivijih trenutaka: 

1. Zedd održao obećanje o “striptizu”.

  

Posle šale na twiteru kako će izaći go na binu, Zed je i održao svoju reč. Za vreme Deadmau5-ovog seta na main stage-u Zedd se “šepurio po bini noseći na sebi samo tregere i roze gaćice”. Ovaj mršavko je svojim gestom dobro zasmejao preko 50 000 prisutnih fanova i oko 8 miliona gledalaca koji su sve to pratili preko elektronskih medija. 

 

2. Major Lazer naterao sve u publici da skinu svoje majice.

“Ne možemo da nastavimo dok svi ne skinu svoje majice”. To su Jamillionaire, Walshy Fire i Diplo zahtevali od publike koja je ovaj zahtev rado prihvatila. I devojke i momci su poskidali svoje majice i zavitlali ih u vazduhu. Bilo je neverovatno.

 

3. Svi Space Ibiza izvodjači skratili svoje setove da bi omogućili Calvin Harris-u da nastupi.

 Pošto je propustio svoj let, Kaskade je preuzeo njegov termin za puštanje. Kada je Škot stigao Avicii, Tiesto i David Guetta su skratili svoje setove da bi pustili Harrisa da nastupi u 21h omogućivši mu za to 45 minuta vremena. DJ-evi paze jedni na druge.

 

4. Veliki izvodjači po prvi put u Majamiju

 

Dog Blood je zamalo srušio binu. M Machine je pokazao širok spektar talenata. Sestre Krewella su dokazale da zanaju da pevaju. Disclosure je ponudio publici set pun album najava novih traka. Seven Lions je iznenadio publiku sa gomilom muzičkih žanrova. 

 

5. Carl Cox-ov set od 3 sata.

  

 

Mogli biste igrati, kupiti neku klopu, odmoriti se u ležaljci i opet imati još sat vremena da vidite “Kralja” kako radi ono što najbolje ume. Sa mestom za igranje sve do štandova Mega Structure je bio nezaobilazni pit-stop za vreme tročasovnog seta.

 

6. Izvodjači se ne obaziru na tehničke poteškoće

 

Bilo da je u pitanju bila Krewella sa kratkim tehničkim poteškoćama, ili Kaskade koji je morao da se izbori sa desetominutnim gubitkom struje na main stage-u, bilo je neverovatno na koje su se sve načine izvodjači snalazili i animirali publiku koja je takodje bila puna razumevanja. 

 

7. Svetske premijere najvećih

 

Fedde Le Grand, Kaskade, i Armin svi su “otvorili” svoje setove sa svetskom ppremijerom svojih, sigurno, budućih svetskih velehitova. Afrojack je predstavio svoj novi album. Hardwell je predstavio svoju buduću saradnju sa Dyro-m.

To bi bilo sedam stvari koje su izmedju svega ostalog ostavile neizbrisiv trag u sećanjima svih koji su prisustvovali ovogodišnjem UMF-u. Svi koji bi zeleli da osete istu tu energiju imaće priliku već u julu (12-14), u Hrvatskoj (Split/Hvar). Nešto više o tome u našem članku https://onlyclubbing.com/vesti/ultra-music-festival-hrvatska-split-hvar

 

Avatar photo

Autor: Igor