700 izvođača u 3 vikenda za povratničko izdanje Tomorrowlanda!

 700 izvođača u 3 vikenda za povratničko izdanje Tomorrowlanda!

Tomorrowland je objavio kompletan line up za svoje izdanje 2022., koje će se održati tokom tri vikenda u julu.

Potvrđeno je da više od 700 muzičara nastupa na festivalu, koji se ove godine vraća prvi put od 2019. Nakon što je početkom prošle nedelje najavio domaćine festivala 2022., Tomorrowland je zadržao kontinuitet otkrivajući ogroman line up u celosti.

Mnogi članovi Tomorrowlanda će se ove godine vratiti na festival, uključujući Martina Garrixa, Dimitrija Vegasa & Like Mikea, Armina van Buurena, Lost Frequencies i Paula Kalkbrennera. Eric Prydz takođe će za tu priliku vratiti svoj poznati HOLO koncept.

Ostala imena za koja je potvrđeno da će svirati ove godine su Amelie Lens, Maceo Plex, Adam Beyer, Carista, Dax J b2b Kobosil, DJ Holographic, Tale Of Us, Eli Brown, Melvo Baptiste, Enrico Sangiuliano, Tinie Tempah, Helena Hauff, Mariana Bo, Marcel Dettmann, John Summit, Vintage Culture, Alok, Ida Engberg, Jennifer Cardini…

Ovogodišnji Tomorrowland održaće se od 15. do 17. jula, 22. do 24. i 29. do 31. jula, kako je potvrđeno ranije ovog meseca.

Sve informacije o ulaznicama za ovogodišnje izdanje događaja možete pronaći na službenoj web stranici . “Global Journey Travel Packages” počeće se prodavati 12. februara, a ulaznice u pretprodaji u celom svetu kreću se u prodaju od 19., a puna prodaja karata od 25.02.

Događaj 2022. bit će 16. izdanje Tomorrowlanda, a usredotočiće se na temu ‘Odraz ljubavi’. Festival će se održati u svom uobičajenom domu u Boomu u Belgiji.

Line up po danima i vikendima možete videti klikom ovde.

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor