9 novogodišnjih odluka za rejvere!

 

Nova godina, novi ja! Napolje sa starim navikama i totalno unutra sa zdravim doručcima, rutinama vežbanja, ranojutarnjim ustajanjima uz cvrkut i generalno novim i boljim tobom, tobom 2.0 (2016.0 doduše).

Ali kako to i biva motivacija bez dela je samo potrošna roba koja sa vremenom izgori jer ako nema akcije nema ni rezultata i sve nekako splasne. Fotkica u najnovijim patikama za trčanje neće te naterati na ulicu kad zima stegne, ova integralna riža se neće sama skuvati suočena s protivtežom ostataka musake ili sarme.  

Sve su odluke zaista provedive zagrizeš li kao besna pirana pa nema razloga da ne proširiš ovaj domen i na party sebe. Stoga donosimo nekoliko rave odluka za 2016. Uzmi samo poneku ili implementiraj sve, mix and match ili dodaj neke svoje.

 
MAKNI OČI SA DJ-A KOJI PUŠTA
 
Da, istina je, ponekad je sjajno, produkcija je odlična, svetla blješte i ne možeš ne gledati. Ali nemoj zaboraviti da se povežeš sa ekipom koja pleše pored tebe, na kraju party su ljudi, ne samo dama ili tip na bini.
 
KRENI U SOLO ISTRAŽIVANJE
 
Poznato ti je već da što vas više ide na party logistika je komplikovanija. Neko bi ovo, neko bi ono, neko bi do šanka, neko na drugi floor. I iako je lepo stvarati ova iskustva zajedno kreni neki put ove godine na party u potpunosti sam, samo zbog muzike i stvori svoje u potpunosti jedinstveno iskustvo.

 
OTKRIJ NOVI ŽANR
 
Šanse su da i sada imaš neke stvari na repeatu, one kojih se nikada ne zasitiš, koje ne stare i u kojima uvek nađeš nešto novo. Ali sa toliko novog koje curi u audiosferu nemaš pojma šta propuštaš ne uputiš li se na putovanje izvan svoje “bezbedne” zone. Zakon verovatnosti jednostavno nalaže da ćeš naleteti na nove genijalne stvari kojima ćeš obogatiti svoj svet.
 
FESTIVALSKI DIY
 
Abrevijacija “Do It Yourself” je genijalni motor koji pokreće kreativnost. Smisli nešto novo i cool za sebe i ekipu, složi odličan outfit koji je u potpunosti ti ili stvori novu festivalsku tradiciju. Nebo je granica. Eksperimentiši i uživaj.
 
UMREŽI SE SA OSTALIM FANOVIMA
 
Imaš ekipu s kojom izlaziš već godinama i sa kojom si proplesao noći, odnegovao ih kroz mamurluke i nepromišljenosti, i pojeo beskonačno mnogo bureka u zoru. Ali izbegni zamku da postaneš deo ekskluzivne zatvorene grupe. Upoznaj nove ljude, razgovaraj sa njima o njihovim preferencama i iskustvima. Najbolji način da rasteš je da upoznaješ druge tačke gledišta.

 
PAZI NA ONE OKO SEBE
 
Svi smo deo iste priče i okupljaju nas ista mesta i muzika zbog ljubavi. Sledeći put kada vidiš da nekom treba pomoć ne ustručavaj se i uskoči. Možda je žedan, možda je pogubio sve članove svoje ekipe i sada luta sam propuštajući zabavu. Napravi što možeš da osiguraš da svako dobije maksimum iz svoga iskustva. Mali gestovi pokreću svet.
 
PROČITAJ KNJIGU O ELEKTRONICI ILI POGLEDAJ DOKUMETARAC
 
Kulturalna porcija elektronike postaje tim bolja što je njena publika obrazovanija. Uzmi za sebe vremena da iščupaš komadić bogate istorije i usvojiš dublje razumevanje. Baš kao što želiš upoznati ljubavnika, novog prijatelja ili prijateljicu, ukaži istu ljubaznost i svojoj muzici.

 
POĐI NA FESTIVAL U STRANOJ ZEMLJI
 
Imaš li već ustoličenu listu želja zapiši na nju i ovo. Možda će ti isprazniti malo novčanik, ali iskustvo putovanja, novih ljudi, nove kulture i pustolovine će uvelike nadjačati monetarni argument. Planiraj unapred i sastavi mali fond za festivalska lutanja.
 
Nadamo se da će 2016. doneti sve što želite, ostvarenja velikih i malih snova i zatim čitave nove setove želja i žudnji koji vas guraju napred! Plesali vi s nama jednako žestoko kao i prethodne godine!
 
 
Izvor: KlubskaScena
Avatar photo

Autor: Igor