Pogledajte ko je sve dosad potvrdio dolazak na Exit Avanturu!

 

Nova magična Exit Avantura, koja obuhvata festivalsko letovanje od Petrovaradina do Jaza, sudeći po prvim potvrđenim izvođačima, biće u znaku najvećih hitova koji su obeležili godinu za nama. Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim se Exit Avanturisti sele na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Dok se očekuju nove objave izvođača posle praznika, objavljen je i video miks hitova prvih najavljenih zvezda Exit Avanture:

 

 

Nastupe na magičnoj Exit Avanturi 2016 među prvima su potvrdili i trenutno najveća svetska hip-hop zvezda, Wiz Khalifa, indi-rok senzacija Bastille, izrazito traženi londonski reper Stormzy, belgijski hitmejker Lost Frequencies, kultni muzički kolektiv Dub Pistolsi najtraženiji holandski bend Kensington. I Dance Arena je potvrdila svoje prve zvezde, koje u četvrtak 7. jula predvodi harizmatični Solomun, dok su za subotnju groznicu zaduženi apsolutni hitmejker Robin Schulz, holandska zvezda Nicky Romero, te vlasnici aktuelnih superhitova prošlog leta Feder i Sam Feldt. Prati ih i impresivna lista bass izvođača od Petrovaradina do Jaza, a prvi potvrđeni su rodonačelnici žanra i drum‘n’bass prvaci DJ Hype i Andy C, te najveće dubstep zvezde Modestep i Zomboy. Pridruće im se i vodeća imena nove generacije Wilkinson, Ivy Lab i Sub Zero, a specijalno mesto u programu glavne bine Exita rezervisano je za neponovljivu Ms.Dynamite. Druga po veličini elektronska bina Exit festivalaNo Sleep Novi Sad, potvrdila je dolazak jednog od najpopularnijih svetskih tehno klubova, pariski Concrete, koje će na tvrđavi predstavljati Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlømo.  Ovo je tek deo onog što idućeg leta očekuje publiku od Petrovaradina do Jaza, a novi potvrđeni izvođači za Exit i Sea Dance festivale biće objavljeni do kraja meseca.
 
Najpovoljnije ulaznice za Exit samo do 14. januara
Velika novogodišnja akcija Exita, tokom koje se mogu nabaviti ulaznice po najpovoljnijoj ceni, završiće se 14. januara u ponoć. Ulaznice za Exit festival biće do tad dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, a sve kupce na poklon očekuje i ulaznica za Sea Dance festival! Ova akcija omogućuje prazničnu uštedu od čak 65% u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture, a broj ulaznica po ovoj ceni je veoma ograničen. Ulaznice se mogu kupiti onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix na preko 50 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare Vulkan, te prodavnica Corner Shop. U prodaji su i turistički paketi koji sadrže i ulaznicu i smeštaj već od 65 evra i mogu se naručiti putem sajta exittrip.org.

Avatar photo

Autor: Igor