JEDINSTVENI BORIS BREJCHA SHOWCASE OVE JESENI U BEOGRADU!

 

Novembarsko Topljenje koje će se održati uz podršku Heinekena rezervisano je za spektakularan audio-vizuelni koncept „Boris Brejcha Showcase“ koji će se, osim u našoj prestonici, ove godine desiti još u samo 7 gradova na svetu!

Pored legendarnog Borisa Brejche, podijum će za eksploziju zvuka zagrejati predstavnici Fckng Serious etikete Ann Clue i Deniz Bul 24. novembra! Ovo će sigurno biti žurka sa rekordnim brojem posetilaca iz Srbije i iz regiona. Organizatori razmišljaju o promeni lokacije sa Beogradskog Sajma u veći prostor jer je već prodat velik broj karata. 

Očekuje se poseta od 10.000 ljudi!

Prisetimo se junskog Topljenja koje je po posećenosti i reakcijama publike ostalo urezano kao jedna od najboljih žurki 2017. godine:

Zbog toga smo odlučili da ponovo ugostimo mastermind-a high-tech minimal zvuka, ali ovog puta uz SHOWCASE koji se zasniva na pažljivo osmišljenoj vizualizaciji Borisove muzike.

Specijalan audio-vizuelni događaj osmišljen je tako da će vas svojom scenografijom, 3D efektima i naravno jedinstvenim high-tech minimal zvukom potpuno izmestiti iz stvarnosti i lansirati u sasvim novi prostor. Ne propustite priliku da budete deo nesvakidašnjeg Boris Brejcha – MIKROKOSMOSA!

Trenutno je aktuelna specijalna 4+1 akcija koja važi za regularne ulaznice do 10. avgusta. Cena regularnih ulaznica je 1190 rsd, dok su VIP 1690 rsd. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa i DD ticketsa u svim gradovima u Srbiji, kao i putem linka ► http://bit.ly/2Eo34iu

Event: https://www.facebook.com/events/531541843883128/

Avatar photo

Autor: Igor