Acid Glasgow organizacija dovodi WNDRLST-a po prvi put Crnu Goru! Spremite se za tvrd i kvalitetan techno zvuk u klubu Maximus!

 Acid Glasgow organizacija dovodi WNDRLST-a po prvi put Crnu Goru! Spremite se za tvrd i kvalitetan techno zvuk u klubu Maximus!

Photo by Etom Records

Acid Glasgow je nova i mlada organizacija kojoj pripadaju razni profili mladjih, ambicioznih dj-eva i producenata. Njihov prvi dogadjaj većeg koncepta desiće se u Maximus-u, u Kotoru, 22. decembra.

Acid Glasgow dovodi WNDRLST-a, što će biti njegov prvi nastup u Crnoj Gori. Uz njega će se na bini naći Qecman, Dimø, Cøne, Jelackee, Laxinsource i već uveliko poznata Stamina DJ

WNDRLST je techno DJ i producent rođen u Rotterdamu sa trenutnim sedištem u Budimpešti, još uvek u svojim dvadesetim godinama, a već uveliko poznat u svetu industrijskog-hard techno zvuka. Poslednjih nekoliko godina zaista smo videli dosta njegove sjajne produkcije, a DJ setovi dolaze u prvi plan sa svojim jedinstvenim žestokim stilom koji oslobađa gromoglasan zvuk širom sveta u svim velikim hangarima i prostorima za rejv. Sa nekoliko kvalitetnih izdanja na svojoj etiketi “Occult Rhythms” kao i druga izdanja za “NineTimesNine” (999999999), Sacred Court i Grounded, njegova muzika je stekla stalnu podršku od mnogih velikana hard techno zvuka.

Qecman i Laxinsource, osnivači Acid Glasgow-a, prvi rejv su napravili pre samo osam meseci sa željom da prošire brutalni i jako kvalitetan Hard Techno zvuk i u Crnoj Gori. Jelackee, rodjen u Novom Sadu, a donosi svoj unikatan zvuk koji će prezentovati klaberima u Kotoru. Poznat po svojoj pozitivnoj energiji zasigurno će oduševiti publiku. 

Stamina DJ, čija je zasluga dovodjenje Acid Techno zvuka u Crnu Goru, već dugi niz godina predstavlja nezaboravne žurke, od kojih su neke sa organizacijom Ecstatic Move. Dimø, mladi i ambiciozni DJ će vam zagarantovano predstaviti najtvrdji Hard Techno.  Od Cøneta se očekuje veliko iznenadjenje na sceni, s obzirom da po prvi put debituje za širu publiku.

Karte su dostupne u Podgorici (Bajka) i Kotoru (Bokun), a regularna cena karte je 17€, i važi do dana žurke. Na dan žurke karte se kupuju na ulazu kluba Maximus.

Maximus je poznata diskoteka širom Balkana I preko, a specifična je po izuzetno kvalitetnom zvuku I prelepom ambijentu. Nekadašnji centar elektonske muzike I rejva gde su dolazili DJ-evi I producenti iz sveta (Sam Paganini, Nastia, Tiga, Umek, Fatboyslim, David Morales, Nakadia, Ramiro Lopez, Dax J, Talamasca, Skazi, Liquid Soul, Indra i mnogi drugi). U Maximusu se održavao veliki Refresh festival svake godine u trajanju od 3 dana koji I dan danas ne odlazi u zaborav i znamo da se publika uzelela takvih žurki

Posetite oficijalni instagram profil Acid Glasgow ekipe klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor