Zerofiveone project predstavlja novi prostor na krovu zgrade Ekvator – Soba 303! Na otvaranju domaći i regionalni techno DJ-evi!

 Zerofiveone project predstavlja novi prostor na krovu zgrade Ekvator – Soba 303! Na otvaranju domaći i regionalni techno DJ-evi!

Udruženje građana zerofiveone project otvara novi prostor za održavanje događaja i ostalih aktivnosti koje utiču na razvoj alternativnih kultura i subkultura

Prostor se nalazi u centru grada na krovu zgrade Ekvator, što je čini idealnom za širenje kulturnog sadržaja Banjaluke

Soba 303 teži da postane novo utočište kulturnih dešavanja, sa ciljem da otvori mogućnosti za umetničko stvaralaštvo i delovanje.

Zvanično otvaranje prostora će se obeležiti15. decembra. Te noći udružuju snage ZeroFiveOne, TnT i Metaphønic dok će se na repertoaru pokazati predstavnici domaćeg i regionalnog tvrđeg elektronskog zvuka. 

SYNSANE dolazi iz Novog Sada gde je i započeo svoju DJ karijeru rame uz rame sa poznatim artistima kao što su 999999999, SNTS, Parfait, Airod, Klangkuenstler, Nico Moreno, Somewhen, Lag, Under Black Helmet… Kao pionir neorave kulture u Srbiji pravi TnT pokret čija suština je sloboda. Jedan je od osnivača novosadskog WIR projekta koji promoviše underground elektronsku muziku kroz audio-vizuelne performanse različitih artista i njihovih muzičkih ukusa i veština. Kroz njegove energične setove provlače se trance i acid zvukovi dok svojim brzim i dinamičnim ritmom, kao i melodijama i vokalima prožetim pozitivnom energijom pravi neverovatnu atmosferu koja izaziva najludje pokrete publike.

insta: synsane303

DJ-ica Pusmus sa svojim misterioznim, prljavim, hard trance i techno trakama voli zapapriti atmosferu dubokim basslineom i psy-trance zvucima. Poznata je što vas iz seta u set ne ostavlja ravnodušnima te osim što na njene trake cipelice same plešu, (odu)ševiti će vas finesama u brzim i jakim prijelazima i pumpanju kaosa u svakom prostoru. Trenutno vodi Underground d.o.o rejvere do najskrivenijih mjesta i mračnih klubova koje ispunjuje žustrim notama i dovodi do ekstaze. Miksanje i veselje je počela shvaćati ozbiljno 2021. kad prima svoje prve plejere u ruke i kreće raditi krš i lom.

insta: pusmus8

Endzi je dj iz Zrenjanina, u elektronsku muziku se zaljubljuje 2018. godine kada pocinje da uci osnove djinga. Karakteristike njenog stila su cesta upotreba vokala i repetativnih melodija, a pored techna kroz setove provlaci i ostale zanrove elektronske muzike. Do sada je imala priliku da deli pult sa artistima kao sto su Nico Moreno, Fernanda Martins, Rebekah, Juliet Fox … Saradjivala je sa Etom Records, Green Love, Stud fest, Kulturni centar “Alt”, Panic room, Login i jos mnogim domacim i stranim organizacijama.

insta: its_endzi

LEBRONXU je DJ iz Banja Luke, Bosna i Hercegovina. Prve korake napravio je u ATOMIC muzičkoj produkciji i dj školi koju vodi Mladen Tomić, gde je naučio mnogo o muzičkoj produkciji i djingu. On je vlasnik METAPHØNIC, hard/trance tehno organizacije koja nastoji da podigne elektronsku muziku na viši nivo. Njegova posvećenost i naporan rad isplatili su se kada je počeo da nastupa u lokalnim klubovima i događajima. Skoro ceo život je zaljubljenik u hard tehno stil. Njegov stil karakteriše brz ritam, setovi bogati acid zvukovima i raznim elementima trancea i psihodelije. Njegovi setovi su uvek puni energije i pozitivne atmosfere koja se prenosi na publiku. Uz pažljivo odabranu muziku, LEBRONXU uspeva da stvori neverovatnu vezu sa publikom i uvek ostavi odličan utisak na slušaoce. On uživa u brzom stilu miksanja muzike i isporučuje vam je u njenom najboljem obliku. Njegova glavna misija i strast je da natera publiku da kaže vau i da stvori ludu atmosferu.

insta: lebronxuu

Dujagan je sa dubokom ljubavlju prema muzici zakoračio u svet rave-a 2014. godine. Bio je to živahan puls žurki i želja da dijeli svoje omiljene pesme na ogromnim zvučnicima klubova što je zapalilo iskru njegovog DJ putovanja. Inspirisan legendarnim Tomasom P. Hekmanom, je usavršio jedinstvenu kombinaciju acid techno i hard techno zvuka, stvarajući setove koji pulsiraju sirovom energijom i hipnotičkim ritmovima. Crpeći iz Hekmanovog pionirskog duha, unosi neizmjernu posvećenost u svaki nastup, gurajući granice i uranjajući publiku u nezaboravno zvučno putovanje. Od nemilosrdne snage hard techno zvuka do zaraznih ritmova acid techna, Dujagan kreira atmosferu koja zasjenjuje, osvježava i ostavlja dubok trag na plesnom podijumu.

insta: dujagan

Havariya je novopečeni DJ čija ljubav prema elektronici datira još od najranijih dana. Inspirisan legendarnim izvođačima poput The Prodigy i Chemical Brothers, otkrio je svoju strast prema ritmu elektronske muzike.
Prepoznat zbog svog slušnog dara i izuzetnog odabira traka, odlučio je započeti svoju karijeru u svetu DJ-inga. Ohrabren podrškom i priznanjem koje je dobio od ljudi, odlučio je da svoju strast prema muzici pretoči u veštinu miksanja i stvaranja nezaboravnih muzičkih iskustava. Uzori su mu kako kaže stari majstori poput Marka Nastić-a i Dave the Drummer-a kao i predstavnik nove škole, Dax J. Najviše uživa u hardgroove i acid tehnu zbog brzog ritma i energije koju donose.

insta: manochao.171

LINE UP:

PUSMUS
SYNSANE
ENDZI
LEBRONXU
DUJAGAN
HAVARIYA

Ulaznice po simboličnoj ceni od 5 EUR možeš kupiti klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor