Trijumf kluba Kult: Ambasador nagrada za regionalni klub godine!

 Trijumf kluba Kult: Ambasador nagrada za regionalni klub godine!

Na sedmom izdanju dodele nagrada Ambasador elektronske muzike u Zagrebu, klub Kult proglašen je za najbolji regionalni klub godine.

Ljubitelji elektronske muzike i stručni žiri koji je sastoji iz aktera event i muzičke industrije predložili su više od 1000 projekata i izvođača, od kojih je više od 200 nominovano u 20 regionalnih kategorija publike i struke i 22 kategorije kada je reč o Hrvatskoj. 

Ljubitelji elektronske muzike i stručni žiri, sastavljen od aktera iz event i muzičke industrije, predložili su više od 1000 projekata i izvođača. Od njih je više od 200 nominovano u 20 regionalnih kategorija publike i struke, kao i u 22 kategorije specifične za Hrvatsku.

Nagrada Ambasador za vrhunska dostignuća u elektronskoj muzici Hrvatske i regiona dodeljuje se još od 2016. godine, a organizuje je portal Klubska scena.

Klub Kult, otvoren u decembru prošle godine, predstavlja muzički koncept zasnovan na multižanrovskom pristupu. Klub se ističe pažljivom selekcijom internacionalnih izvođača i talentovanih umetnika lokalne klupske scene. Muzička paleta kluba obuhvata house, deep house, progressive house, tech house, minimal i techno zvuk.

U drugoj sezoni, klub Kult donosi niz impresivnih gostovanja popularnih globalnih izvođača. Među već najavljenima su Radio Slave, Alan Dixon, Enzo Leep, Lonely, Aril Brikha, JFR, AWEN, Traumer i Pablo Bozzi.

Kult se nalazi na adresi Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj), radno vreme kluba je od 23 do 5, a starosna granica za ulazak u klub je 23 godine.

Avatar photo

Autor: Igor