Adam Beyer potvrdio izlazak “A-Sides Vol. 9” Drumcode kompilacije! 15/04/2020 – Vesti

 Adam Beyer potvrdio izlazak “A-Sides Vol. 9” Drumcode kompilacije! 15/04/2020 – Vesti

Ako želite da saznate u kom smeru je krenuo techno, Drumcode-ove “A-Sides” kompilacije vam to mogu reći.

One postoje od 2012. i zaslužne su za razvoj karijere mnogih artista na sceni kao što su npr. Layton Giordani, Wehbba, Boxia, Amelie Lens i ANNA. Svake godine se promovišu nova imena, ali i već iskusniji producenti se nađu na ovim kompilacijama Adam Beyera.

Na izdanju za ovu godinu našlo se 13 traka, od kojih čak osam od novih producenata. Tu su Eats Everything sa rejv bombom “Organico” i Dubfire sa svojom prepoznatljivom elektro produkcijom u traci “Deadbug“.

Nakon tri EP izdanja za manje od dve godine za “Truesoul”, Oscar L dolazi na Drumcode i pokazuje širinu svoje produkcije sa “Dark Fate“. Belgijanci iz sastava Joyhauser nastupili su na prošlogodišnjem Drumcode festivalu i tako osigurali svoje mesto na kompilaciji sa “Fierceness“, prelepom melodičnom trakom koja se odlično uklopila.

Anfisa Letyago se prvi put pojavljuje na Beyerovom labelu i jedna je od najpopularnijih novih umetnika na sceni trenutno, a to je dokazala sa “Are You In“. Sve popularnija na samom labelu, Juliet Fox, donosi “Our Fantasy” (koju možete preslušati ispod), nakon prošlogodišnje “Was Beautiful”.

Thomas Schumacher i Victor Ruiz su sarađivali i rezultat toga je “Intuit“, futuristički orjentisana traka koja udara pravo među oči. Na kraju moramo spomenuti i dugogodišnje saradnike lejbla, Reset Robot i Harvey McKay, čiji radovi su vrhunski i svaki put sve kompleksniji produkcijski.

“A-Sides Vol. 9” kompilacija izlazi 27. aprila, a na ovom linku je možete preslušati i poručiti.

Tracklist:
01. Joyhauser – Fierceness
02. Dubfire – Deadbug
03. Christian Smith – Just Close Your Eyes
04. Thomas Schumacher & Victor Ruiz – Intuit
05. Eats Everything – Organico
06. Balthazar & JackRock – Red Village Disco Hustle
07. Reset Robot – Grains
08. Thomas Hoffknecht – Code 1
09. Oscar L – Dark Fate
10. Anfisa Letyago – Are U In
11. Harvey McKay – Find Yourself
12. Loco & Jam – Addicted
13. Juliet Fox – Our Fantasy

Drumcode @Official Site @Facebook @SoundCloud

Avatar photo

Autor: Igor